mynewspapers.net

Hur du väljer en frisyr för ett fyrkantigt ansikte

Hur du väljer en frisyr för ett fyrkantigt ansikte


Människor med fyrkantiga ansikten tenderar att ha stark, kantiga käken linjer. Om du mäter ett fyrkantigt ansikte, hittar du att det är ungefär lika bred på toppen och botten som är det länge på varje sida. Du kan bära ditt hår i någon längd eller stil som du önskar om du har ett fyrkantigt ansikte, men det finns vissa aspekter av det snitt som bör vägas in så att din frisyr är så smickrande för din funktioner som möjligt. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur du väljer en frisyr för ett fyrkantigt ansikte.

Instruktioner

• Fastställa vägledande parametrar. Om du vill definitivt en kort frisyr, eller har du andra krav, som din stil inte kan behöver mer än 15 minuter av underhåll varje morgon, faktor detta när du börjar leta frisyrer eftersom dessa diktat kommer att påverka hur och var du leta efter din stil.

• Se till att du faktiskt har ett fyrkantigt ansikte. Fyrkantiga ansikten har definierat käkar och är någorlunda fyrkantigt formade breda pannor, höga kindben och kort, kantiga chins. Om din funktioner inte uppfyller denna beskrivning, kan du välja din frisyr av felaktiga parametrar.

• Titta i modetidningar att hitta några exempel på nedskärningar som du. Försök att fokusera på håret och inte i ansiktet på folk. Så länge de har ett fyrkantigt ansikte, betala inte mycket större uppmärksamhet åt deras ansiktsdrag. En frisyr kan göra dig se glamorös, men det kan inte få dig att se ut som någon annan om inte du redan har en likhet med den personen. Fyrkantiga ansikten ser bäst när håret är längre runt ansiktet. Rakt hår är allmänt mest smickrande, och extremt långa hår är också mycket populär bland kvinnor med fyrkantiga ansikten eftersom det mjukar upp deras feaures.

• Rådfråga din frisör. Ta bilder av snittet som du vill använda dubbla till salongen. Be din stylist om hon kan hjälpa dig att föreställa sig hur ditt hår ser ut med nya skära. Också fråga henne om hon tycker det är en smickrande nedskärning. En bra stylist kommer att berätta sanningen och styra dig mot en version av din önskad frisyr som ser bäst på dig.