mynewspapers.net

Hur du utformar din slutna veranda

Hur du utformar din slutna veranda


Korrekt utformade, gör ett slutet rum perfekt utomhus bostadsyta. Det är viktigt att utforma verandan ska vara lätt tillgängliga från vardagsrum. Väldesignade dörrar, som franska dörrar eller skjutdörrar, fungerar ofta bra för att göra en levande och veranda område flyter samman nästan sömlöst. En veranda är ett bra ställe att koppla av eller underhålla, plus njuta utomhus visningar. En sluten veranda på ett hus som ligger i en hektisk stadsdel kan också ge en bra anslutning till stadens omgivningar.

Instruktioner

• Få veranda design böcker och friluftsliv tidskrifter att granska bra veranda funktioner. Undersök verandor som omges med glas, louvered material eller ytterväggar. Gå online för att titta på särskilda verandor som har byggts som en släktträff. Göra anteckningar om idéer som är tilltalande. Granska byggnadskonstruktioner, material, fönster och dörrar används och andra bekvämligheter.

• Mäta det faktiska veranda utrymmet att räkna ut hur mycket utrymme utformningen kommer att innehålla. Rita huset fasaden för att skala på rutat papper och inkludera detaljer om verandan som ett komplement till huset. Tillåta en ruta rutat papper att representera fyra inches av verkliga rymden. Designa en veranda tak som kommer att omfatta överhäng och under bågen områden som matchar den arkitektoniska utformningen av huset.

• Skapa veranda yttre dörren att se bra från hemmets trottoarkanten. Besluta där utgångsdörren till trottoaren område kommer att gå före skissa windows eller exteriör ytterväggar för veranda kammaren. Räkna ut trafikflödet in i huset så att verandan möbler kommer att placeras på lämpligt sätt. Lägga till bekvämligheter i teckningarna av verandan som kommer att omfatta en skylight eller lagring hyllor, t.ex.

• Skiss varje innervägg och dess motsvarande yttre fasad. Planera att sätta reglarna för omslutande delar av verandan på 16-tums centra. Överväg att använda tryckimpregnerat virke för taket områden, särskilt eftersom verandan kan locka fukt om windows lämnas öppna mycket. Utforma taktäckning att matcha huset material. Använda takmaterial i samma färg som huset taket.

• Glöm inte att inkludera ett hängrännor, stuprör och splashblocks på verandan. Design det att se ut som om det har alltid varit del av huset och La på. Planera att utforma allt synligt från trottoarkanten att leta lämplig med stil och omgivningar. Använda mer formella möbler, till exempel om verandan är belägen i en high-end distriktet i storstan. Införliva möbler i området veranda som är mer utsmyckade och konstnärliga om huset ligger i ett område av endast viktorianska hus.