mynewspapers.net

Hur du utformar din egen Neon T-Shirt

Hur du utformar din egen Neon T-Shirt


När du designar T-shirts, är ett bra sätt att göra ett uttalande genom att välja en neon färg. Neon är mycket ljus och gör bäraren sticker ut i mängden. Designa en neon är T-shirt ungefär som designar en standard t-shirt. Med mejsla fram material som T-shirt transfer papper, gör din egen design som kommer att visas på baksidan eller framsidan av neon skjortan. Det finns några saker att komma ihåg när du designar en neon skjorta. Några bokstäver eller objekt måste vara synligt. Beroende på vilken typ av specialpapperet används, kan valfri färg visas i en design på en neon tröja.

Instruktioner

• Välj ett bildbehandlingsprogram för att göra din design. Använd endast svart på ljus kalkerpapper, som neon i skjorta kommer att snedvrida någon annan färg. Om du använder mörkt kalkerpapper, använda ljusa eller mörka färger.

• Välj färger som kompletterar neon. Till exempel neon lila är kostnadsfria till neon grön och neon blå är kostnadsfria till neon orange. Tänk på att några blanksteg kvar på mörka kalkerpapper visas vitt när strukna på skjortan.

• Vänd din design horisontellt så att det är bakåt om du använder ljus kalkerpapper. Mörka kalkerpapper kräver inte dig att knäppa din design.

• Sätt in kalkerpapper i din bläckstråleskrivare och hit går till "Arkiv" > "Skriv ut" att skriva ut din design. Se till att du placerar specialpapperet i papper enligt tillverkarens anvisningar. Efter utskrift, Låt sitta i några minuter för att överföringen helt torr.

• Klipp designen ut ca 1/8 till 1/4 inches från kanterna av design om du använder ljus kalkerpapper. Något vitt vänster på ljus kalkerpapper visas tydligt när strukna. På mörka kalkerpapper, tillskurna kanter exakt av design eller runt enskilda bokstäver.

• Placera den tryckta designen på önskat område för T-shirt. Plats ljus T-shirt Transfer nedåt och dark T-shirt Transfer möter.

• Följa tillverkarens anvisningar när Strykningsservice och överföra designen på din skjorta. Järn på ett plant och hårt underlag.