mynewspapers.net

Hur du utformar din egen inomhus basketplan

Hur du utformar din egen inomhus basketplan


Officiella basket team börjar i högstadiet och ungdomslag börjar även dessförinnan. Eftersom basket är en populär och konkurrenskraftiga sport, skulle med din egen basketplan praxis om året runt hjälpa öka din praktik tid och upp din kompetensnivå. Dock innan man beslutar att bygga en domstol, bör du först överväga design aspekt.

Instruktioner

• Bestäm hur din domstol kommer att användas och hur mycket utrymme du har att arbeta med när beslut om dimensioner. Enligt basket-Goals.com, högstadiet basketplaner mäta 74 fot i längd och 42 fot i bredd, gymnasiet domstolar mäta 84 fot i längd och 50 fot i bredd och NBA och NCAA domstolar mäta 94 fot i längd och 50 fot i bredd.

• Rita de dimensioner du planerar på att använda på en rektangulär bit papper. Sen, dra på två basket hoops på varje ände av domstolen. Hoop höjd bör vara 10 fot från spelytan till toppen av målet.

• Hitta ett diagram över en basketplan att komma ihåg där alla linjer går på domstolen och hur mätningarna för dessa bör. Dessa typer av diagram finns tillgängliga online eller i sporting varor butiker.

• Rita resten av basket domstolen raderna på papper, och se till att centrum dem korrekt från vardera änden av det pappers-, behandling av ändarna på papperet som väggarna i rummet. Till att börja Rita halv-domstol linje i mitten av Cour.

• Skriva korrekta mått på papper när alla rader är hämtade. Till exempel för en domstol med NCAA mått, cirkeln i mitten av halv-domstol raden innehåller en sex fot radie, varje trepunkts linje är 19 fötter från den närmaste parallellen out-of-bounds linje, i mitten av varje hoop vilar 63 inches från de närmaste out-of-bounds linje och så vidare.

• Efter ritning design med alla dimensioner, hitta eller bygga ett rum som kommer att göra en lämplig basketplan. Se till att det kan passa de mått som nämns ovan och ge ett tak som är minst 27 fot hög. Rummet bör också ge extra utrymme runt domstolen raderna för början lekar och gå säkert runt domstolen.

• Göra en lista över material måste du bygga. Golvet bör innehålla ädelträ plattor som snap tillsammans, eftersom lövträ erbjuder extra stöd och kan stödja hoppning. Du behöver även mäta tejp, krita, hoops två basket, basketbollar, en resultattavla och mycket mer. Slutligen, köpa färgad tejp du använder för att tillämpa domstolens raderna.