mynewspapers.net

Hur du utformar din egen gymnastik trikåer

Hur du utformar din egen gymnastik trikåer


Den standard gymnasten uniform är en trikåer. På konkurrens nivå ger detta tillsammans med ett team eller en klubb, och vissa klubbar föreskriver dessutom förordningen klädsel för utbildningstillfällen. Skapa din egen design är enkel. Ett antal företag erbjuder ett webbplats-baserad designsystem som tillåter dig att skräddarsy en trikåer för att passa din grupps specifika behov. Dessa platser tar dig genom varje steg i processen från design till leverans, vilket du kan skapa ett iögonfallande utseende för din trupp.

Instruktioner

• Genomföra en sökmotor söka på webbplatser som erbjuder bodyen design. Jämföra stilar och priser som erbjuds av ett fåtal företag innan man beslutar om den bästa webbplatsen för dig. Vissa ger dig möjlighet att registrera dig så att du kan spara formatmallen du arbetar på. Glöm inte att kolla leveranstider om din beställning är brådskande.

• Kontrollera stilar erbjuds är förordning kompatibla, om din bodyen är för tävlingsbruk. Kontakta brittiska gymnastik om du är osäker (se resurser).

• Välj din bodyen stil. Dina alternativ vanligen är ärmlös, three-quarter eller lång ärm med olika hals, rygg och utstansade alternativ.

• Välj material och färg. Body är vanligen tillverkade av spandex, folie eller velour, men färgalternativ är praktiskt taget obegränsad. De flesta webbplatser erbjuder mönster, utskrifter och glitter tyger som standard.

• Lägga till extrafunktioner, till exempel diamante, kristaller och mesh. Vara medveten om att diamante kan komma från vissa material som folie och velour, på grund av tvätta eller överskott av friktion. Kontrollera om designföretaget tillhandahåller reservdelar, med instruktioner om hur man återanvänder.

• Se över din färdiga bodyen. Kontrollera att du har angett korrekt dimensionering och att din varukorg innehåller rätt antal trikåer. Gå till webbplatsens kassan anläggning och följ instruktionerna för betalning.