mynewspapers.net

Hur du utformar din egen färg Guard flaggor

Hur du utformar din egen färg Guard flaggor


Om förberedelserna för den kommande säsongen eller colour guard konkurrens, kan att bygga nya flaggor vara ett billigt alternativ för att skapa ett uppdaterat utseende. Skapa ny färg guard flaggor börjar med design. Integrera färger som matchar färgen guard uniformer eller din skola färger för ett mer enhetligt utseende med bandet.

Instruktioner

• Öppna menyn tillbehör från datorns lista över program och välj "Måla" från droppa-ned menyn. Markera rutan Rita, linjen eller pennverktyget att skapa flaggan dispositionen. En rektangel, en triangulär båge eller en rundad topp triangel är flagga alternativ.

• Rita inredningen med linje, penna eller form-ritverktyg. Till exempel när du designar en rektangulär flagga, kan du separera den stora rektangeln i tre lodräta ränder med en stor stjärna i centrum.

• Välj färgpytsen och ett alternativ för färg och vänsterklicka med musen för att lägga till färg i varje särskilt avsnitt. Kom ihåg att det måste finnas ett samband mellan raderna och formen flagga att förhindra åtgärden från färga andra avsnitt av flaggan design.

• Välja pensel alternativet att lägga till anpassade färg mönster till flaggan struktur. Ändra färger och radstruktur följaktligen för att uppnå önskat utseende på flaggan, om det behövs.

• Skriva ut i färg att visa det för bandet främre eller colour guard direktören för godkännande.