mynewspapers.net

Hur du utformar din egen brudtärna klänning

Hur du utformar din egen brudtärna klänning


Varje brud vill ha hennes bröllopsdag vara perfekt--- och klädsel är en stor del av denna önskan. Andra bara hennes egna klänning är den brudtärna klänningar. Brudkläder tidskrifter är full av idéer, men ibland att perfekt brudtärna klänning är inte i en tidning. Det har ibland utformas av bruden.

Instruktioner

• Skapa en inspiration styrelse. Titta igenom tidningar, webbplatser och kataloger och klipp ut något du ser att du gillar. Detta kan inkludera stilar, färger och detaljer (till exempel beading och trim). Gå till lokala Tygaffärer och samla in färgrutor av färger och tyg som slå dig. När du har alla dina inspirationer, montera dem på en affisch styrelse så att alla dina idéer på ett ställe.

• Välj en färg. Om du inte har beslutat om bröllop färger ännu, nu är dags. Tycker om din favorit färger eller säsongen där du är gifta. Din brudtärna klänningar bör antingen matcha eller komplettera din bröllop färger. Du kommer troligen att bära vitt så detta är din chans att lägga till lite färg till din bröllopsfest.

• Välj en silhuett. Tänk på var du kommer att vara gifta och när. Om du är gifta i januari i Maine, vill du förmodligen undvika en minidress. Tänk även på nivån av formalitet. Ju mer formella bröllop, desto längre kommer du klänningen vara. Sista, kom ihåg som du har valt som din brudtärnor. Även om det är din dag, vara säker på att du väljer en silhuett din brudtärnor kommer att känna sig bekväm i oavsett vad deras kroppstyp.

• Välj en urringning. Det finns många alternativ att välja mellan, såsom älskling eller stående. Halsringningen ändras beroende på din look. Vissa necklines anses klassiska medan andra anses vara samtida. Titta på de olika necklines i samband med ditt bröllop klänning urringning att se vad kompletterar det bästa.

• Välj en armlängd. Holkärm kan vara en mjuk romantisk touch; långa ärmar kan skapa fina rena linjer. Tycker om vad ärm ser bäst med silhuetten och längd som du har valt.

• Välj ett tyg. Tyget är ofta bortglömda steg, men det är lika viktigt som någon av de andra. Plocka ett tyg som kompletterar din bröllopsklänning och vädret. Ljusare tyger för sommaren; tyngre tyger för hösten och vintern.

• Sätta ihop bitarna. Skissa en komplett plagg med alla detaljer du har valt (färg, silhouette, urringning, armlängd och tyg). När din skiss är gjort, bifoga en färgruta i tyget i din valda tyg.

• Har klänningar gjorda. När du har en sammanhängande skiss, ta det och din inspiration styrelse till en sömmerska eller designer. Förklara för dem vad du vill och de kan skapa det för dig. De kanske även kan erbjuda förslag du inte tycker om.