mynewspapers.net

Hur du utformar din egen boll Dress

Hur du utformar din egen boll Dress


Oavsett hur många affärer gå du till, det finns alltid en chans du inte hittar rätt ball klänning för händelsen du vill delta. Kanske är klänningar som inte tillräckligt lång, petite nog eller blygsamma nog. Kanske inte kan du helt enkelt hitta en klänning i den färgen du vill ha. Det är då det bästa du kan göra är att designa din egen dress. När du designar det, kan du ta dina mönster och idéer till en sömmerska och har gjort att beställa, ger dig den perfekta skräddarsydda klänningen för ditt speciella tillfälle.

Instruktioner

• Ta dina mått så att din boll klänning kommer att passa perfekt. SydneysCloset.com rekommenderar mäta över största delen av bröstet samtidigt bära en behå för byst mätning, Mät strax ovanför naveln för midjemått och mäta runt om den största delen av kroppen (med benen tätt ihop) för höften mätning.

• Titta på en mängd olika klänning mönster. Dessa mönster har inte vara för balklänningar. Hitta en som har grundläggande stilen på toppen som du vill använda för din klänning, men det behöver inte vara exakt vad du vill, som du kan göra tweaks i halsringningen. Välj en som har stil med ärmar som du vill. Välj mönster i rätt storlek med tanke på dina mått.

• Bestäm vilken stil urringning du vill ha. En kvadrat urringning ger lite av en renässans titt till klänningen, medan en låg "v" urringning ger en klassisk sexig look. För en konservativ-- men inte prim--titta, Välj en bateau (eller båt urringning), en bred urringning som når nyckelbenet.

• Hitta en klänning mönster som har stil med kjol du vill ha. Bollen klänningar har i allmänhet fulla kjolar, vilket gör det enklare att designa din egen dress, som full kjolar är lättare att matcha med olika livstycket mönster. Få rätt storlek. Dina mått kan tyda på att du är en större eller mindre storlek för denna del av din klänning än du är för livstycket.

• Välj ett tyg för din klänning. Överväga satin eller Taft, eftersom de är kraftiga tyger att låna ut volymen till en balklänning kjol. Överlagra tunga tyget med skira eller chiffong för ett ljusare utseende, om du önskar. Köpa extra tyg, som du kan välja att lägga till extra fyllighet i kjolen genom att lägga till dart veck.

• Titta på historiska kappor för inspiration för tilläggstecken. Du kanske vill lägga till en trim av rosor runt botten, ett skärp eller en matchande sjal. Överväga om du vill volanger på ärmarna eller urringning. Tänk på att en pärlstav Klänning blir mycket dyrare att producera, om du köper pärlstav tyg till att börja med.

• Hålla anteckningar som innehåller dina mått, variationer från mönstret och utsmyckningar som du vill ha lagt till. Inkludera skisser så dina anvisningar är tydliga. Ge dessa material till sömmerskan när du har din första möte.