mynewspapers.net

Hur du utformar din egen Anagram tatuering

Hur du utformar din egen Anagram tatuering


Anagram är ord eller fraser med bokstäverna äggröra och placeras i en annan sekventiell ordning att läsa som helt olika ord eller fraser. Det räcker för att säga, när du skapar din egen anagram tatuering, anagram är helt upp till dig och din egen fantasi. Men när du har bestämt en viss anagram, kan du ta vissa steg för att skapa en egen stencil, som konstnär kommer att använda som vägledning när tatuera orden till din kropp. Utveckla en egen stencil kommer att bidra till en unik och mycket personliga design.

Instruktioner

• Bestäm din önskad anagram. Antingen skriva bokstäverna i ordet eller frasen du vill klättra in i ett anagram på en bit papper och använda processen för enkelt prova för att generera ett anagram på egen hand, eller Anslut ordet eller frasen till en av många online anagram generatorer på Internet.

• Rita eller skissa bokstäverna i ditt anagram på ett tomt vitt papper med en vanlig blyertspenna. Oroa dig inte om skuggning eller färgning på denna punkt, bara en bred beskrivning av bokstäver och ord är nödvändigt. Göra ändringar och rättelser av ritningen med ett suddgummi och inte gå vidare till steg 3 tills varje rad av din anagram är precis hur du vill ha den.

• Spår över penna linjer i ritningen med en tunn svart markör. Du kan inte göra korrigeringar när du har sammanställt området i marker, så om du hittar ett misstag, du kan behöva börja om. Igen, oroa dig inte om skuggning eller färgning på denna punkt.

• Radera bort pennan rader när du har beskriva hela bilden i svart markering och vända papperet.

• Placera det flippade papperet under belysning skrivbord eller en ljus lampa så linjerna syns igenom till andra sidan och börja spåra bilden med din svart markering. Detta omvänd bild du skapar kommer att vara som du använder för att göra stencilen. Alla stenciler bör vara spegelbilden av den faktiska tatueringen att lägga fram när det tillämpas. Vissa människor använder karbonpapper att uppnå en omvänd bild, några bara vända och spåra, det spelar ingen roll vad du gör, så länge du skapar en omvänd bild av din design.

• Tejpa en bit stencil papper över omvänd bilden så att papperet inte glider isär när spårning.

• Spåra den omvänd bilden på stencilen papper med en tatuering stencilen penna. Dessa rader kan vara svårt att radera, så om du gör ett misstag, börja om på en ny bit.

• Skala bort tejpen och separera de två sidorna.

• Ge stencilen till din artist och tillåta honom att använda den på din hud.