mynewspapers.net

Hur du utformar din basket Sweatpants

Hur du utformar din basket Sweatpants


Anpassade utformade basket sweatpants kan öka en laganda, genom att tillåta dem att bära deras team logo eller färger både på och utanför banan. Traditionellt, hölls design och tryckning processerna separat, med design som hanteras av en part och den utskrift som hanteras av en annan. Ett antal online tryckerier, men nu kan du till design och ordning din sweatpants webbplatsens gränssnittet och kan du se en förhandsvisning av din beställning innan den släpps. Använda en av dessa webbplatser, kan du designa basket sweatpants för dig själv eller ditt team i några enkla steg.

Instruktioner

• Öppna datorns webbläsare och navigera till en webbplats som tillåter dig att design och ordning anpassade sweatpants. Anpassade bläck, Design en skjorta och Bender skjortor är några av de företag som gör att du kan göra detta på sina webbplatser.

• Klicka på stil/varumärke sweatpants du vill designa och starta designprocessen. Välj färg för din sweatpants följande sida. När färgen är markerad, visas menyn design.

• Välj knappen "Lägg till Art" att få upp menyn konst. Här kan du använda en bild som är sparad på din dator (lagets logotyp, till exempel) eller du kan välja en bild från webbplatsens clip art bilddatabas. När du har valt en bild, justera bredd och höjd av bilden med hjälp av menyn på skärmen och dra bilden till önskad plats på sweatpants. Du kan också ändra färg och rotation av bilden.

• Klicka på "Lägg till Text" för att få upp textmenyn. Skriv den text du vill ska visas på sweatpants i utrymmet och klicka på knappen "Nästa". På följande skärm, kan du ändra teckensnitt, teckenstorlek, teckenfärg och rotation av texten. När du har ställt in dessa parametrar för att passa dig, klicka på bilden och dra den till önskad plats på sweatpants.

• Klicka på knappen "Spara" för att spara designen. Klicka på "Offert" för att få en offert för den föreslagna utformningen och klicka på knappen "Beställ" för att beställa den föreslagna utformningen. När du beställer din sweatpants, ombeds du ge din fakturerings- och leveransinformation. Med denna information, kan du beställa din egen designade sweatpants.