mynewspapers.net

Hur du utför en gratis sökning för en titel på en fastighet & för offentliga register

Hur du utför en gratis sökning för en titel på en fastighet & för offentliga register


Titel, eller av äganderätten är offentlig handling i de flesta stater i USA. Inspelning av titel görs vanligtvis på county nivå, och i många län, kan du komma åt dessa offentliga register online.

Instruktioner

• Kontakta länet kontorist kontor där du planerar att forskning titeln. Fråga där de hålla offentliga register på äganderättsöverföring och ägande.

• Fråga vilka webbläsare stöds av länet, om du kan titta på nätet för egenskaper. Vissa program används av länen stöds inte på vissa webbläsare.

• Leta upp, med hjälp av resurser som tillhandahålls av länet, egenskapen som du vill söka titel. Många län kan du söka efter ägarnamn, rättsliga beskrivningen av egendom, inspelning nummer eller andra egenskaper. Prata med din county clerk om sökalternativ.

• Hämta titel detaljer. Ibland kommer de att en HTML-fil kan ses via webbprogrammet länet ger. Andra kommer att vara en PDF-fil som du behöver för att ladda ner, vanligen genom att klicka på tillgängliga länken för att komma åt filen och spara den på skrivbordet. Öppna PDF-filer med Adobe Reader.