mynewspapers.net

Hur du uppgraderar kraften i luft gevär

Hur du uppgraderar kraften i luft gevär


Den enda säkra metoden för uppgradering kraften i gevär luft kräver ökande pellet hastigheten. Ökande pellet velocity förbättrar luft gevär förmåga att snabbt och döda mänskligt ett modigt djur. Uppgradera ett luftgevär makt genom att öka den pelleten hastighet också ökar helt spänna av gevär och förbättrar noggrannheten av tillplattning ballistiska bågen. Sparken från luft gevär med samma tryck, har lättare prestanda ballistiska legering gevär prestanda pellets större hastighet jämfört med konventionella pellets.

Instruktioner

Bekräftar ökad hastighet

• Skjuta en fem-runda serie med konventionella pellets (använda papper fullträff mål). Denna shot grupp kommer att användas för jämförelse för att bekräfta ökad pellet utgångshastighet. Ersätta det första fullträff målet med en ny och skjuta ett andra fem-runda serien med hjälp av PBA gevär prestanda pellets (mitt i prick centrum är poängen med syftet i båda fem-runda serien). Jämför första fullträff målet med det här att bekräfta en ökning av pellet velocity--en ökning i hastighet kommer att ta upp platsen för gruppen skott på detta mitt i prick mål jämfört med det första målet.

• Placera bunten med blöta tidningar på marken och skjuta en konventionell pellet i stacken. Brand en PBA gevär prestanda pellets in i en andra stack av våta tidningar (placeras på samma avstånd från gevär som första stack) så att du kan jämföra inträngningsdjupet mellan två olika pellets. Dra de våta tidningarna från varje stack och mäta pellet inträngningsdjupet i varje. Snabbare PBA pelleten penetrerar djupare än den konventionella pelleten, bekräftar en ökning av tysta ned hastighet och pellets energi

• Placera ett block av ballistiskt gelatin 10 meter från luftgevär nosen och eld en konventionell pellet i gelatin blocket. Ersätta det första gelatin blocket med en färsk gelatin block och eld en PBA pellets in i den. Jämföra pellet hålrum bildas i två gelatin blocken för att bekräfta att PBA pelleten producerar djupare penetration än konventionella pelleten.