mynewspapers.net

Hur du uppgraderar 360 för att spela gamla XBox spel

Hur du uppgraderar 360 för att spela gamla XBox spel


Xbox 360 har en uppgraderingsbar funktion som gör det möjligt att spela ursprungliga Xbox-spel. Några åtgärder måste dock vidtas för att prep en 360 för att spela ett original Xbox spel. Exempelvis måste Xbox 360 vara ansluten till Xbox Live för att installera den obligatorisk nedladdningen för att spela det specifika spelet. Inte bara att du måste ha den senaste programvaruversionen för Xbox 360, som är också tillgängliga via Xbox Live.

Instruktioner

• Visa den ursprungliga Xboxen bakåt kompatibilitetslista på Xbox.com att se till att det spel du vill spela på Xbox 360 är kompatibel med din konsol (se avsnittet resurser för länken).

• Effekt på din Xbox 360-konsolen och logga in på din Xbox Live-profil. Konsolen uppmanar automatiskt dig att ladda ner den senaste uppdateringen om det finns tillgängligt. I så fall väljer du "Ja, uppdatera." Konsolen kommer att hämta och installera uppdateringen och kan återställa.

• Logga tillbaka in på Xbox Live om konsolen återställs.

• Sätt en kompatibel ursprungliga Xbox skivan i konsolen. En snabb visas som talar att konsolen måste installera en uppdatering för att spela spelet.

• Tillåt din konsol att installera uppdateringen. När den är klar, kommer spelet att spelas.