mynewspapers.net

Hur du uppdaterar vitkalkad ek skåpVitkalkad ek skåp har fått ett mycket tunt lager vit färg, så att kornet av ek syns igenom. Detta kan vara ett tilltalande utseende i ett kök, men som alla andra utseende, det kan bli tråkiga och även datum ditt kök med tiden. Men du kan enkelt ändra skåp så att de ser mer samtida. Överväga att tillämpa en körsbärsröd fläck. Det distinkta mönstret av ek vilja stilla utställning genom fläcken, men färgen kommer att vara mycket aktuell.

Instruktioner

• Ta bort alla skåp hårdvara. Ta lådor och dörrar skåp till en separat arbetsplats, där du har sprida ett damm blad. Denna arbetsplats bör ha god ventilation. Lägga ut plast längs golv och bänkskivor i köket, där bara ramarna fortfarande, och säkra med målartejp. Tejpa väggarna där de möter ramar. Öppna dörrar och fönster för ventilation. Du kommer att ta bort färgen och sedan färgning dörrar och lådor först. Sedan kommer du att flytta in i köket, där du kommer att ta bort färgen och fläcken skåp ramar.

• Tillämpa ett färgborttagningsmedel med en nylonborste. Låt strippan penetrera träet i minst 15 minuter. Skölja bort din borste. Ta bort den vita färgen med en gummi färg skrapa.

• Kombinera 1/4 kopp trinatriumfosfat med 1 gallon vatten. Lägga på ett par gummihandskar och skrubba av trä med en svamp. Skölj med rent vatten.

• Gå över av trä med 150-slippapper. Följ med 180-slippapper. Gå över av trä med en eller flera tack dukar att ta bort slipdamm.

• Tillämpa körsbär fläcken med en 3-tums nylon pensel. Låt fläcken att penetrera träet i minst 15 minuter. Arbeta med korn av trä, torka bort överskottet med en mjuk trasa. Tillämpa ett andra skikt på exakt samma sätt. Låt den torka helt.

• Skölj bort din pensel. Tillämpa en kvalitets olja polyuretan sealer. Låt den torka helt. Skruva i helt ny hårdvara att ge skåpen ett fullt färdiga utseende.