mynewspapers.net

Hur du uppdaterar Vista Foto GalleriWindows Live Photo Gallery lanserades som en infödd ansökan med Windows Vista, operativsystemet ersatts av Windows 7 i 2009. Windows Live Photo Gallery erbjuder en enkel uppsättning bild redigerande funktionerna sådan som Justera kontrast, rotera och beskära. Medan andra bildbehandling programvara som Photoshop eller Paintshop Pro är betydligt mer sofistikerad, erbjuder Windows Live Photo Gallery snabb och enkel redigerande redskapen för icke-specialister. Programvaran fungerar också som en bildvisare med alternativ för att visa bilder individuellt eller som ett bildspel.

Instruktioner

• Starta Windows med ett administratörskonto. Klicka på "Start" sedan "Kontrollpanelen". Välj "Sök efter uppdateringar" under rubriken "Säkerhet" på Kontrollpanelen hemsida.

• Läsa meddelandet på sidan "Windows Update" som visas. Om det säger att det finns "Viktiga uppdateringar", klicka på meddelandet för att ta reda på om någon av uppdateringar är för Windows Live Photo Gallery.

• Klicka på bocka i rutorna brevid de relevanta uppdateringarna klicka "OK" längst ner till höger i fönstret.

• Välj knappen "Installera uppdateringar" i nästa fönster ska hämta och installera uppdateringar till datorn. I vissa fall måste du starta om datorn för att slutföra installationen. Meddelandet på skärmen kommer att berätta om så är fallet.