mynewspapers.net

Hur du underhåller en Silver röd eller grå hårMen för vissa kan det komma för tidigt, kan en full chef för silver hår se lika bra som någon annan färg om det är rätt vård. Om ditt hår är silver, tenn eller vitt, visas grått hår när hårsäckarna pigmentceller börjar dö ut och producera mindre melanin. Melanin är samma ämne som ger färg till mänsklig hud. Vissa människor börjar se grått hår när de är ganska små, men för de flesta börjar de att dyka upp efter 30 års ålder. Oavsett vilken ålder du är, kan lite extra omsorg göra din silver mane din bästa funktion.

Instruktioner

• Öka glans i håret med hjälp av hårvårdsprodukter som innehåller Dimetikon, som visas för att minska statisk, göra håret mer lätthanterligt och öka glans. Grått hår som ser platt är inte speglar ljus eller färger runt den och lätta eftertanke är det som gör håret ser frisk.

• Släta ut frizz med fuktgivande produkter som varje vecka djupa konditionering behandlingar, leave-in balsam och serum. Strukturen på grått hår kan ofta vara mer grova och bångstyrig än andra typer, vilket kan leda till ett huvud fullt av torr frizz. Låt ditt hår luft torka så ofta som möjligt och ställa med kardborrband rullar eller pin curls i stället för apparater som kräver värme. Värme leder till skador på håret.

• Rengöra håret grå med en blå schampo om det är har en tråkig gula rösterna. Gulnade hår är vanligtvis orsakas av exponering för solen som blekmedel ut de naturliga blå molekylerna från vitt eller grått hår. Blå och violett-tonade schampo är gjorda speciellt för att återuppliva ljusstyrkan i grått hår.

• Besök din frisör för vanliga frisyrer. Att hålla split eller torkade ändarna trimmas från din silver mane kommer att hålla det ser smidig och frisk.