mynewspapers.net

Hur du tonhöjd en knoge bollen underhandskastning i Softball

Hur du tonhöjd en knoge bollen underhandskastning i Softball


En knuckleball är en svår pitch att slå i softball och baseball. När kastat korrekt, flyttar bollen sporadiskt när den färdas mot plattan. Tonhöjden reser också normalt med långsammare hastigheter än andra platser, som kan störa en torped timing. En knuckleball kan också vara en svår pitch att kasta; Det kräver mycket praktik att få effektiva rörelse på bollen och att kasta med i samma arm åtgärder och kroppsrörelser brukade kasta andra kannor.

Instruktioner

• Ta din position på högen med båda fötterna ihop mitt pitching gummi och höfterna mot plattan.

• Ange ditt grepp. Det traditionella baseball greppet för en knuckleball är att hålla bollen av knogarna, men softballs är större än baseballs och kan vara svårt att hålla av knogarna, än mindre kasta med detta grepp. Ett annat sätt att kasta en knuckleball med en softball är att gräva naglarna av din index, och ringfinger i skarv av bollen. Alternativt kan du placera bollen djupt inne om handflatta av din hand, med pekfingret och tummen runt "u" i sömmarna av bollen.

• Steg mot plattan. Köra hårt av högen, stöts gummit med dominerande ben och kliver fram med ledande ben.

• Väderkvarn armen pitching som du stegsensor mot plattan och släpper bollen på en punkt nivå runt höften. Till skillnad från andra platser, bör plåster för en knuckleball inte ha mycket piska. Du kan begränsa piska åtgärder genom att hålla armen rakt och relativt hård; leder inte med armbågen när din arm kommer över toppen av väderkvarnen.

• Släppa kulan poppar eller knuffande det ur handen, inte rullar det bort fingrarna som krävs för andra platser; Detta kommer att minska spinn på bollen. Om du kastar planen med en knoge grepp eller med naglarna på fingrarna i sömmarna, fokusera på popping bollen ur din hand; Föreställ dig att du försöker att spraya vatten på fingrarna. Om du använder en palm grepp med tummen och pekfingret runt horseshoe av bollens sömmar, bör övergå mer som en knuffande rörelse.