mynewspapers.net

Hur du tar bort ett dörrhandtag med inga skruvar

Hur du tar bort ett dörrhandtag med inga skruvar


Det finns inget sätt att hålla de två halvorna av ett dörrhandtag tillsammans än för att använda skruvar. Du inte kan se dem på några knoppar beror eftersom de är dolda av en dekorativ täcka pläterar kallas en rosett. Ser du oftast denna typ av knopp på innerdörrar för badrum, sovrum och garderober, men de används också ibland för posten dörrar. För att komma åt skruvarna, måste du ta bort rosetten, antingen genom att bända bort eller släppa en dold fångst.

Instruktioner

• Titta runt rosetter på båda sidor av vredet för ett litet hål stor nog att passa i en liten slitsade skruvmejsel. Detta kommer att vara på kanten av rosetten mot ytan av dörren.

• Sätt in huvudet av en skruvmejsel i hålet och bända bort rosetten. Kontrollera att huvudet är fullt insatt så att du inte skadar träet när du baxa skruvmejsel mot den.

• Skjut rosetten tillbaka och Använd en stjärnskruvmejsel till Lossa skruvarna håller dörren ratten ihop. Ta bort skruvarna, sedan Skjut reglaget isär och ta bort den.

• Om du inte hittar en plats för en skruvmejsel, leta efter ett litet hål i stammen av ratten eller på kanten av rosetten. Infoga en säkerhetsnål eller ett gem i hålet att släppa fångsten håller rosetten på plats. Sedan skjut rosetten tillbaka och skruva loss vredet.