mynewspapers.net

Hur du startar en konversation med en tjej du gillar när du är nervösStarta en konversation med en tjej som du kan verka mycket skrämmande, särskilt när du är blyg och nervös. Du kan frukta att ha något att prata om, att göra bort dig eller lämnar henne oegennyttig. I själva verket är det enda du bör frukta passerar upp möjlighet att prata och skapa en förbindelse med henne. Tricket är att bara vara sig själv, vara säker på att du har massor av saker att prata om och när du får samtal bollen i rullning, bara vara cool och låt den rulla.

Instruktioner

• Att berömma flickan av dina drömmar genom att erbjuda upp en äkta (inte cheesy) komplimang som du öppnar konversationen. Plocka något specifikt kommentera, som en bit av smycken hon bär, färgen på ögonen eller att färgen hon bär ser verkligen bra ut på henne. Det visar att du verkligen betalar uppmärksamhet till henne, vilket i sin tur kommer att göra henne att känna sig uppskattad och smickrad. Använda komplimangen som ett samtalsämne; inte bara ge den till henne och sedan sitta där uttryckslöst. Anslut kommentaren till ett annat ämne som du kan utöka.

• Säga något roligt; Starta konversationen med en humoristisk anmärkning. Framför allt andra egenskaper, flickor älskar killar med humor. Genom att bryta känna isen med ett skratt, ni båda mer avslappnad och därför mer bekvämt att starta en konversation. När du öppnar med en humoristisk iakttagande av skämt, gör det inte om henne eller någon/något som är meningsfullt för henne. Du ska bara komma ut som en okänslig jerk. Vara villiga att vara självironiskt; har ett skratt på bekostnad av dig själv. Det kommer att göra du verkar icke-hotande och hon kommer att bli långt mer benägna att öppna till dig.

• Vara dig själv. Även om du inte har massor av självförtroende när det gäller att prata med tjejer du intresserad, har tro att du är en bra, cool kille och förtjänar ett skott med den tjej du gillar. Tjejer vet när du låtsas vara något du inte---over-the-top säker, super suave, full av maschismo, vägen utgående---så närma sig dem på samma sätt som du skulle närma sig träffa någon ny person i ditt liv. Det är OK om du är blyg; du behöver inte att bowla henne med en falsk känsla av förtroende. Om du erkänner rätt utanför bat att du är lite nervös, är hon sannolikt att hitta den förtjusande och bidra till att föra samtalet framåt. Man vet aldrig, hon kanske gillar dig och vara lättad över att finna ut du är bara så nervös som hon är.