mynewspapers.net

Hur du ställer in texten på en tatuering maskin

Hur du ställer in texten på en tatuering maskin


För att tatuering text måste du göra ett antal ändringar av spänning på tattoo maskin. Det finns inga särskilda spänning inställningar, eftersom exakta spänningen kommer att vara olika för varje tatuering maskin. Det är däremot ingen anledning att sätta den under 6.0 eller över 9.0 volt. Måste du första uppsättningen upp maskinen som en liner för den tatuering kontur. Efter avslutad dispositionen, ändra spänningen för skuggning. Att få rätt spänning är särskilt nödvändigt för text tatueringar för enkelheten i text lämnar inget utrymme för misstag.

Instruktioner

• Uppsättning upp tattoo maskin, bifoga alla sladdar och kablar. Använd skyddshandskar vid hantering av maskinen för att inte sprida några bakterier. Anslut pistolen på maskinen.

• Placera liner nålen i pistolen. För en liner nål, bör tatuering maskinens spänning anges till cirka 6,5 volt. Justera ratten på pistolen kontakt skruv så att avståndet mellan främre våren och nålen är om tjockleken på en dime.

• Utbyta liner nålen för en platt magnum skuggning nål eller en rund magnum skuggning nål. Eftersom en skuggning nål innehåller fler nålar, ska spänningen anges till cirka 8,5 volt. Den här gången dock justera ratten på pistolen kontakt skruv så att avståndet mellan främre våren och nålen är om tjockleken på ett nickel. För en ljusare nyans, minska avståndet; för en mörkare nyans; öka avståndet.