mynewspapers.net

Hur du ställer in skällande ljud med rörelsedetektor

Hur du ställer in skällande ljud med rörelsedetektor


Skällande hund larm är ett bra alternativ till att äga och vårda en riktig hund. Skällande hund larm använder en infraröd sensor för att upptäcka rörelse. På upptäcka rörelse, sänder sensorn en signal till en högtalare, som släpper ut en levande hund bark. En bra skällande rörelsedetektor ökar volym och belopp för skällande som en inkräktare kommer närmare sensorn för att ge en realistisk effekt. Skällande rörelsedetektorer kan användas för att öka säkerheten för ditt hem, företag, RV och mer.

Instruktioner

• Köpa en skällande rörelsedetektor som REX-10 eller säkra hund larm. Dessa produkter är vanligtvis tillgängliga endast via online-butiker.

• Installera lämpliga batterier krävs för ditt valda larm. Batterierna är för säkerhetskopiering i händelse av att strömmen skulle misslyckas.

• Anslut nätkabeln till ett eluttag nära ett fönster eller dörr.

• Placera högtalaren så det inte är synliga för en inkräktare samtidigt som det är nära nog att låta som om det fanns en hund på fönstret eller dörren. För rörelsesensorn att arbeta effektivt, bör talaren inriktas på dörren eller fönstret som du vill skydda.

• Testa systemet för att säkerställa att det fungerar och att sensorn är rätt placerad. Skifta systemet till "på" läge för bark sirenen. Varje system är lite annorlunda. Finns manual till aktivera bark-läget korrekt. Lämna området stänga dörren eller fönstret området du testar. Närma sig dörren eller fönstret som en främling skulle. Strategi från flera vinklar för att bestämma området för sensorn. Justera sensorn som behövs.

• Justera volymen till den nivå som du känner är lämpliga att avvärja eventuella inkräktare. Detta kommer att ta ett litet försök och misstag.

• Ställ in larmet till en "hem" status när du inte bort. Varje system erbjuder olika alternativ. Vissa tillåter för en lättare fågel kvittrar eller klirrande ljud för ljud när du är i "hem" status så att du meddelas när någon närmar sig hemmet.