mynewspapers.net

Hur du ställer in Internet på en HP iPAQ

Hur du ställer in Internet på en HP iPAQ


Inte alla HP iPAQ personlig digital assistenten enheter har internet-funktioner, men nyare modeller i serien innehåller vanligtvis en trådlös adapter så att du kan gå online för att komma åt e-post eller surfa på webben. Du kan ställa in tillgång till internet på enheten Trådlösaktiverad HP iPAQ genom att aktivera funktionen Wi-Fi och ansluter till ett lokalt nätverk automatiskt.

Instruktioner

• Knacka på ikonen "Trådlösa" i kommandofältet på skärmen "Idag" och väljer sedan alternativet "Wi-Fi". Ikon bakgrund byter från grå till grön betyder att Wi-Fi är nowpowered på. Wi-Fi LED-indikator under knappen power bör också blin

• Vänta på ikonen nätverk indikator ska visas i navigeringsfältet högst upp i den iPAQ skärmen. Knacka på nätverket du vill ansluta till, och väljer sedan alternativet "Internet".

• Ange trådlös nätverken trygghet nyckel i den tillämpliga. Om du inte vet säkerhetsnyckeln, hittar du vanligtvis detta tryckt på en etikett som fastnat på undersidan av den trådlösa routern. Klicka på "Anslut".

• Starta den iPAQ email program ta emot och skicka e-postmeddelanden eller öppna webbläsaren till att surfa på webben.