mynewspapers.net

Hur du ställer in hastighet & djup på Tattoo-maskiner

Hur du ställer in hastighet & djup på Tattoo-maskiner


En tatuering maskin är det verktyg som gör att en artist att bädda in en tatuering på en klient. En integrerad del av en professionell tatuering lärlingsutbildning är lärande delarna av, och hur man stämmer, en tatuering maskin. Varje konstnär finner och utför olika inställningar för deras personliga maskin, så att artisten som känner dig bekväm med maskinen. Vilken typ av hud kunden har, tillsammans med storlek eller typ av tatuering, bestämmer inställningen av maskinen och strömförsörjningen.

Instruktioner

• Anslut nätaggregatet och koppla sladden till tatuering maskin. Placera röret i tatuering maskin och in nålen i röret. Knacka på fotpedalen för att säkerställa att maskinen arbetar.

• Justera fjädrarna på tattoo maskin att kontrollera djupet. Applicera tryck med handen som håller maskinen, att trycka ner i huden för mer djup efter justering fjädrarna.

• Höj spänningen i strömförsörjningen till justera hastigheten. Mer spänning, eller högre inställning, för strömförsörjningen är lika med en snabbare hastighet. En lägre hastighet är optimal för tatuering beniga områden av kroppen och höga hastigheter för köttiga delar.