mynewspapers.net

Hur du ställer in ett Terrarium för en beslöjad kameleont

Hur du ställer in ett Terrarium för en beslöjad kameleont


Beslöjade kameleonten är en större mängd inom familjen kameleont. Denna ödla härstammar från Jemen och liknande områden. Att veta hur du ställer in en terrarium livsmiljö för din beslöjade chameleon är inte svårt, men det kräver uppmärksamhet åt små detaljer som behövs för att ge en bekväm miljö för ditt husdjur.

Instruktioner

• Välj en mesh-låda från en djuraffär som specialiserar sig på reptil tillbehör. Beslöjade kameleonter måste luftflödet som tillhandahålls av mesh kapslingar. Djuret kommer att uppleva stress när man ser sin spegelbild i en glas- eller plastbehållare. Välj en mesh inneslutning av minst 40 gallon i storlek för en kameleont.

• Installera en 150-watts glödlampa i ljus fastsättning av mesh inneslutningen. Dessa kan erhållas från sällskapsdjur lagren och Akvarium tillförsel centra. Ljus inte bara ger kameleonten sin behövs dagsljus simulering, men ger värme också. Reptiler kräver värme för optimal hälsa.

• Placera en värmedyna på en halvan av ytan under terrariet inneslutningen. Detta kommer att hålla en sida av den livsmiljö varmt. En kameleont livsmiljö måste vara mellan 23.9 grader C och 26,7 grader C på ena sidan och runt 29,4 grader C på den uppvärmda sidan.

• Lager längst ned på insidan av terrariet med 3 inches av torv. Inte bara gör detta njuta urates från kameleont för enklare rengöring, men det ger ett naturligt substrat för terrariet.

• Placera en bred, djup sten vatten skålen på den coolaste sidan av terrariet. Denna maträtt bör två gånger storleken på din kameleont så att det kan njuta av dricka, samt vada.

• Surround hörnen av terrariet med täta fläckar av silk bladverk. Använda falska, flexibla grenar för att skapa platser för kameleonten att klättra. Dessa objekt kan också erhållas på reptil leverans leverantörer.