mynewspapers.net

Hur du ställer in ett porträtt Studio hemmet

Hur du ställer in ett porträtt Studio hemmet


Att ha en porträttateljé i ditt hem kan du bekvämligheten att ta professionella porträtt utan att lämna huset. Om fotografi är en hobby eller ett företag som du bygger, en studio kan ställas in upp rätt i ditt hem med några grundläggande utrustning, belysning och rekvisita. Allt du behöver finns gott om plats för studion och några produkter från hem leverans butik.

Instruktioner

• Välj ett utrymme stort nog för porträtt studio. För porträtt behöver du minst sex fot av utrymmet mellan bakgrund och föremål samt sju fötter mellan kameran och motivet. Ett stort tomt rum i ditt hem kan räcka, men du kan vara bättre i en källare eller garage.

• Välj bakgrunder för porträtt studio. Canvas bakgrunder kommer i en mängd fasta färger och fungerar bra för bakgrunder. Splatter färg på vitt canvas presenningar som säljs i byggvaruhus för färgglada bakgrunder.

• Fäst en trästav en mur i ditt porträtt studio med vägg krokar att hänga din bakgrund. Du använder sedan A-klämmor för att klämma den valda bakgrunden till trästaven före varje användning.

• Ställ in din studio belysning. Detta är kanske den svåraste delen av ditt hem porträtt studio. Först vill du skydda din studio från oönskat ljus, som från Fönstren. Täck alla fönster med svart tyg eller en svart presenning att hålla ljuset ute. Välj belysning som är specifik för inomhus porträtt studios. Istället för att ha varma lampor riktade direkt mot föremål, ställa upp dem så att ljuset studsar utanför muren och in på ämnet och bakgrund. Om ditt hem porträttateljé i ett litet utrymme, sedan insats din bästa är lampor kända som "kallt ljus". Kallt ljus fungerar som blixten i kameran med elektronisk blinkar, men är mer avancerade och kraftfulla. Den andra fördelen att välja kallt ljus är att de är lätt tillgängliga på byggvaruhus. Använda två kalla lampor för din studio; en som pekar ner i frågan och den andra att agera som en filler som kommer att fylla i skuggorna.

• Lägga till möbler och annan rekvisita till ditt porträtt studio. Välj möbler med intressanta färger och texturer i material samt intrikata träslöjd. Täcka stolar eller bänkar med solid-färgade tyg och material för att sitta poser. Välj rekvisita för olika typer av porträtt, som träklossar och kvav leksak för bilder av spädbarn och småbarn. Det är också bra att ha en spegel tillgänglig för människor att kontrollera make-up och hår.