mynewspapers.net

Hur du ställer in ett PayPal-konto ta emot pengar

Hur du ställer in ett PayPal-konto ta emot pengar


Att inrätta ett PayPal-konto ta emot pengar tillåter människor att få medel från en annan person eller ett företag utan behov av ett kreditkort. Om du behöver samla in pengar för en tjänst som du har utfört, lån du har gett eller produkt som du har skapat, har du pengar skickas direkt till ditt PayPal-konto för att slutföra transaktionen. När du har ett PayPal-konto, har du möjlighet att överföra medel till ditt eget personliga bankkonto via Internet, eller att dra tillbaka dina pengar via en PayPal-utfärdat betalkort, som de kan skicka med posten. Om du använder ditt PayPal betalkort att ta ut pengar från ditt konto, debiteras du en avgift för en dollar av PayPal förutom eventuella extra avgifter som din bank kan ta ut.

Instruktioner

• Gå till paypal.com. Klicka på "Få betalt" och klicka på "Get pengar."

• Besluta vilket konto du vill skapa. Välja en personlig eller business PayPal-konto. Om du är en företagare och kommer att ta emot betalningar på objekt som ditt företag säljer regelbundet, välja alternativet business-konto. Starta ett konto om du vill samla in pengar till icke-business-relaterade skäl såsom från vänner eller familjemedlemmar.

• Mata in din personliga information på nätet. Inkludera din e-post adress, födelsedatum, telefonnummer och fysisk adress. Registrera dig för ett premier PayPal-konto så du kan få pengar nu, och har möjlighet att köpa produkter vid ett senare tillfälle om det är din önskan.

• Samla information av din finansiella institution. Fyll i namnet på den plats där du bank. Slutföra alla nödvändiga bankinstitut områden inklusive operationsföljden nummer och konto talfält. Ditt kontonummer finns på längst ner till vänster på din check, och routing number är till höger om som. Välj antingen din kontroll eller sparkonto ska användas för PayPal-konto.

• Räkna med ett PayPal bekräftelsemeddelande. Klicka på länken i e-postmeddelandet och kommer du till en webbsida som gör att du kan kontrollera ditt PayPal-konto. Se till att webbsidan tas du till stater att du framgångsrikt har verifierat ditt PayPal-konto.