mynewspapers.net

Hur du ställer in ett PayPal-konto för små företag

Hur du ställer in ett PayPal-konto för små företag


Små företag kan använda PayPal för att acceptera betalningar från individer och köpare som inte har registrerat dig för ett PayPal-konto. För att få möjlighet att göra detta, måste du först registrera dig ditt företag med ett PayPal konto. Förutom att ge dig en metod att acceptera betalningar från kunder, kan PayPal Business-konto du också ge begränsad tillgång till PayPal kontot till dina anställda.

Instruktioner

• Öppna din webbläsare och gå till hemsidan för PayPal (se resurser). Klicka på knappen "Registrera dig" under avsnittet "Logga In".

• Välj land och språk i "Land" och "Språk" nedrullningsbara rutorna. Klicka på "Kom igång" i avsnittet "Business".

• Klicka på listrutan "Välj kortbetalning lösningen" och välj "Jag vet inte" att hoppa över detta steg och avsluta ställa in ditt konto först. Klicka på "Fortsätt".

• Klicka på "företag" nedrullningsbara rutan och Välj typ av småföretag som du kör, till exempel "Firma", "Individuella" eller "Partnerskap." Skriv informationen som krävs för ditt företag i rutorna markerade med en asterisk, som din firma och adress, källor till försäljningstransaktioner och e-postadress som kunden. Klicka på "Fortsätt".

• Skriv namn, telefonnummer och adress till företagets ägare. Skriv in e-postadress och lösenord för att komma åt ditt PayPal Business-konto.

• Välj två säkerhetsfrågor i avsnittet "Password Recovery". Skriv svaret för var och en av frågorna.

• Klicka på kryssrutorna för de accepterar att PayPals användaravtal, sekretesspolicy och rättsliga tvister avsnitt. Skriv de tecken som visas i avsnittet "Säkerhetsåtgärd". Klicka på "Fortsätt" om du vill skicka din kontoinformation.

• Check den email som du har angett att du vill använda för att logga in på ditt PayPal Business-konto. Klicka på länken i e-post från PayPal eller följ anvisningarna för att bekräfta din e-postadress och slutföra registreringsprocessen.