mynewspapers.net

Hur du ställer in ett middagsbord för en buffé

Hur du ställer in ett middagsbord för en buffé


Buffémåltider bidrar mycket till casual underhållande. En buffé kan en mer avslappnad, energisk atmosfär, eliminerar risken för serverar gäster något de inte gillar eller är allergisk mot, och tillåter gäster att bestämma sin egen portionsstorlekar. Ange ett middagsbord med så många livsmedel kan vara svårt, så det är klokt att planera framåt. Här är några tips om hur du anger ett middagsbord för en buffé.

Instruktioner

• Välj en tålig men attraktiva bordsduk. Om din get-together casual, överväga att använda en engångs bordsduk som detta kommer att kraftigt hjälpa dig att sanering. Du slipper också oroa spill och heta föremål skadar din middagsbordet.

• Utnyttja uppvärmd lerkruka-krukor för mat som kan förstöra, inbegripet kött, fisk, ägg, ost och andra mejeriprodukter. Om du inte äger en Crock-Pot eller andra uppvärmd serveringsfat, använda stora aluminiumfolie kastruller för att värma mat.

• Linje föda upp från vänster till höger på middagsbordet i denna ordning: bestick, servetter, tallrikar, varmrätter, varma smårätter, kalla sida rätter, bröd och kryddor. Beroende på hur små är tabellen, kan du behöva rotera de kalla rätterna från tabellen till kylskåpet istället för att ha dem alla ut på en gång.

• Undvik röran genom att sätta koppar och drinkar på ett annat område. Du kan ange dessa objekt ut på en köksö om du har en, eller en del av bänkskivan som har raderats av allt annat.

• Göra desserter tillgänglig för dina gäster samtidigt som middag om du gillar. Rada upp kakor, kakor, pajer och fruktsallader mittemot middag kurserna så din gästerna flytta i en full cirkel vid inläsning av sina tallrikar. Glass och andra livsmedel som är mottagliga för smältande bör placeras tillbaka i frysen var 15 minut.