mynewspapers.net

Hur du ställer in en wine club

Hur du ställer in en wine club


För dem som aldrig har hört talas om en wine club, är det ungefär som en sofistikerad version av en bokklubb för vuxna. Det är ett informellt möte mellan vänner som gillar vin där de kan smaka och prova många olika sorter av denna välsmakande dryck och njuta av varandras sällskap. Om du funderar på att starta en vin klubb, behöver du inte mycket mer än några goda vänner och ännu bättre vin.

Instruktioner

• Tilldela en ledare som kan ansvara för planering händelser, hitta en plats, de olika datum och ordna detaljerna.

• Bjud in andra medlemmar att gå med. Välja människor som delar ett gemensamt intresse kvalitetsvin och som ger också trevligt sällskap. Det är en bra idé att begränsa antalet ledamöter till ca 10 till 15 så att fokus kan ligga på vinet och kostnaden blir inte oöverkomliga.

• Ordna ett sätt att sponsra ditt evenemang. Medlemmar kan antingen rotera hosting parterna, och varje värd kommer att sponsra sin egen tävling, eller alla medlemmar kan chip i för varje händelse. Om du väljer att dela upp kostnaden för varje parti, se till att du anger spenderar en budget som rymmer alla förmågor.

• Välj ett datum för din första officiella evenemang och köpa vin. Varje händelse kan innehålla en viss stil av vin, eller det kan erbjuda ett brett urval, beroende på vad värd- eller kommitté har beslutat.

• Köpa tillräckligt vinglas för att rymma alla medlemmar eller be alla att ta med sig egna.

• Utveckla en scoring metod som du använder för att bedöma varje vin. Efter varje vin har provtagits, har alla poäng vinet för att se hur det kan jämföras med de andra.