mynewspapers.net

Hur du ställer in en Victor Professional råttfällaVictor Professional råtta fällan står ut från andra råttfällor eftersom det gör att du kan välja en känslighet inställning som fungerar bra med miljön som du placera fällan. Till exempel, om du ställer fällan i en plats där maskiner vibrationer är närvarande, kan du justera fällans känslighet så att fällan inte oavsiktligt utlöser vid fel tidpunkt, gör verktyget svällning värdelös förrän du återställer det.

Instruktioner

• Placera fällan på en plan yta, med betet pedal (den gula delen som ser ut som ost) pekade bort från dig. Placera den rekommenderade mängden kommersiella råtta lockmedel eller en ärtstora mängd jordnötssmör i små bete tråget ligger längst ner på bete pedalen, ovanför källan.

• Använd ett par tång för att ta bort u-formade spik, bifogas träbotten, som håller set armen (den långa smala arm placerad längst ned i trap) på plats. Lyft den inställda armen upp och tillbaka så att det inte längre vilar på basen av fällan. Det kommer fortfarande fästas till slutet av fällan.

• Dra upp på bågen (fjäderbelastade lappa) tillbaka mot dig och håll den nere på träbotten med tummen.

• Lyft uppsättningen arm upp och framåt med andra handen och placera den böjda änden nedåt i mitten av våren. Tilt bete pedalen till slutet av den inställda arm bedriver med boxlike öppnande i bete pedalen.

• Släpp långsamt fören. Det kommer att stanna på plats från de påtryckningar som utövas från set armen som är låst på plats på bete pedalen.

• Lokalisera "F" (företaget) och "S" (känslig) stämplat på bete pedalen. Om du placerar fällan i ett läge där fällan kan uppleva vibrationer från tunga maskiner eller utrustning, skjut set armen till positionen "F", som gör utlösningsmekanism mindre känsliga. Om inga vibrationer kommer att finnas i området där du placera fällan, kan du låta armen i mitten eller Skjut det till "S" positionen.

• Placera fällan vinkelrätt mot en vägg med bete pedalen mot väggen. Råttor tenderar att färdas längs väggarna, så att denna ståndpunkt kommer att öka dina chanser att fånga en råtta.