mynewspapers.net

Hur du ställer in en utrustning konto i SPCS

Hur du ställer in en utrustning konto i SPCS


QuickBooks definierar kapitalvaror som utrustning ett företag köper, till exempel utrustning, möbler eller office maskiner som har en livslängd på mer än ett år och som påverkar nettoförmögenheten i branschen för tillverkning. QuickBooks gäller kapitalvaror som anläggningstillgångar och kräver att användaren ställa in en anläggningstillgång konto och ett konto att använda för att spåra avskrivning med artiklar i denna kategori.

Instruktioner

• Öppna QuickBooks. Klicka på "Lägg till nytt konto" fönster. Välj "Listor" QuickBooks huvudmenyn och klicka sedan på "Kontoplanen." Klicka på "Konto" listrutan, välj "Nytt" för att öppna fönstret "Lägg till nytt konto" och välj "Anläggningstillgångar" som kontotyp.

• Ange fasta tillgångar kontouppgifter. Allmän information anger du inkluderar ett namn och beskrivning, ett valfritt nummer för tillgången om företaget använder ett numreringssystem för inventering, och eventuella kommentarer som du vill ange. Information kan du inkludera som en anteckning finns information du kan behöva senare, som kontaktuppgifter för säljare, och seriell eller modellnummer för artikeln eller ersätter delar nummer. Om du kommer att exportera din finansiella information till skatt förberedelse programvara, karta anläggningstillgången till en skatt kategori genom att klicka på den nedrullningsbara listrutan och markera den rätt skatt schema och beskrivning, till schema C: hyra/leasing fordon, utrustning. Skriv en ingående balans på denna tid.

• Spara det nya anläggningstillgångar kontot. Klicka på "Spara & Stäng" för att stänga fönstret "Lägg till nytt konto" och gå tillbaka till kontoplanen. Det nya anläggningstillgångar kontot visas överst i kontolistan.

• Posten kontantbetalning. Om du skriver en check för att betala för artikeln i sin helhet, markera kontot anläggningstillgångar från listrutan konto inom kontrollera registret att tilldela värdet på kontot fasta tillgångar.

• Skapa ett skuldkonto spåra lånet och lägga till den ingående balansen på tillgångskonto. Öppna fönstret "Lägg till nytt konto". Välj "Annan kontotyp." Välj "Lång sikt ansvar" från den nedrullningsbara listan som visas.

• Fyll i kontoinformationen. Ange allmän information, karta raden skatt om det behövs, men inte anger en ingående balans. Klicka på "Spara & Stäng" för att avsluta.

• Lägg till ingående konto balans. Dubbelklicka på kontot anläggningstillgångar öppna konto register och posten lånet genom att lägga till betalningsmottagaren och lånebeloppet i fönstret register.

• Skapa ett avskrivningskostnader föräldrakonto. Öppna fönstret "Lägg till nytt konto", välj "kostnad" för kontotypen och ge det namnet "Avskrivningskostnader." Klicka på "Spara & Stäng" utan att ange ytterligare information.

• Skapa avskrivning underkonto för anläggningstillgången. Öppna fönstret "Nytt konto", välj "kostnad" för typ och namn den enligt den tillgång du köpt. Till exempel, om du har köpt utrustning, bör du namnge underkonto "AccumDepr-utrustning." Förlägga en kontroll i rutan "Sub hänsyn till" och välj "Avskrivningskostnader" som det överordnade kontot.

• Spela in avskrivning med journalposter. Klicka på "Företag" i QuickBooks huvudmenyn och välj sedan "Göra allmänna journalen inmatningar." Skapa en debettransaktion för avskrivning kontot och en kredittransaktion för anläggningstillgången.