mynewspapers.net

Hur du ställer in en utomhus säkerhet kameranEn utomhus säkerhet kameran är utrustade för att hantera extrema väderförhållanden. Inomhus kameror är vanligast bland företag som banker och butiker. Du kan ställa in en utomhus säkerhet kameran att skydda ditt hem eller företag från inbrott eller skadegörelse. De kan också användas att hålla ett öga på lekande barn eller helt enkelt titta på för besökare. Med överkomliga priser och enkel installation blir utomhus säkerhetskameror ett populärt verktyg.

Instruktioner

• Välj en typ av anslutning. En trådlös anslutning är lättare att installera, men en trådbunden anslutning garanterar ingen signal interferens. Trådlösa störningar kommer från andra elektroniska enheter i närheten av ditt system. Till exempel kan en mobiltelefon orsaka störningar. Köpa en kvalitet, kan välrenommerade system eliminera signal störningar.

• Välj en kamera som passar dina behov. Till exempel en PTZ-kamera stekpannor, lutar och zoomar, medan en mörkerseende kamera naturligtvis fungerar för natt övervakning.

• Välj läge för din kamera. Välj en plats som inte är lätt tillgängliga för en vanlig människa att förhindra manipulation. Markera det område där du vill ställa in din kamera och borra hål för montering.

• Väggfästen som medföljer kameran. Fäst hållarna med skruvmejsel. Hakparenteserna bör vara tät och stabil nog att hålla kameran.

• Montera kameran genom att bifoga det i fästena.

• Välj en plats för bildskärmen. Om du använder ett trådbundet system, se till att du har tillräckligt tråd att köra från kameran till platsen som monitor. För ett trådlöst system har bildskärmen finnas i lämplig intervall att säkerställa tydlig mottagning. Se din system instruktioner för korrekt intervall.

• Köra en kabel från kameran till skärmen, om du ska installera ett trådlöst system. För trådbundna system, kan kablar köra längs dörr och golv eller under en matta. Använd eltejp eller en häftpistol för att säkra trådarna.

• Anslut trådarna och slå på datorn utomhus säkerhet kameran att visa ditt område.