mynewspapers.net

Hur du ställer in en utomhus buffé

Hur du ställer in en utomhus buffé


När du planerar en utomhus buffé finns det ett antal frågor att överväga. Först måste du överväga säkerheten för gästerna. Du också vill undvika mat nedbrytning. Också överväga bekvämligheten för gästerna med väder och eventuella skadedjur. Slutligen vill du tänka om attraktivitet och användarvänlighet med buffé set-up.

Instruktioner

• Kontrollera skadedjur så de inte stör dina gäster njuta av utomhus evenemang. Ställ in citronella ljus i hela området i tilltalande skärmar. Överväga en skärm tältområde att hålla maten och vid minsta hålla rätter täckt med lock eller maskor mat kupoler.

• Ljusa området där gästerna kommer att samlas och alla gångvägar. Du kan använda Tiki ficklampor, uteplats lampor och stearinljus.

• Ge adekvat och bekväma sittplatser för gäster. Du vill överväga enkel äta, temperatur komfort och estetik. Om det är en cool kväll överväga att ha en eldgrop eller utomhus uppvärmning områden. Om det är en varm kväll överväga där vinden är sannolikhet att blåsa. Ordna olika kluster av sittplatser göra för olika områden.

• Ställ in mat tabeller. Du vill hålla din varma mat uppvärmd och den kylda maten sval. Till gör så, skickligt använda behållare fylld med is. Terrakotta krukor gör fina skärmar som är praktiska för detta ändamål. För att hålla maten varm, Använd Sterno, värme lampor och regelbundet ta i brickor med mat att värma i mikrovågsugn. Undvik livsmedel som innehåller ägg eller mjölk produkter.

• Ställ in en dryck område. Du kan använda vissa kreativitet här också. Använda alla stora objekt fylld med is. Du kan använda en ren skottkärra, en gamla badkar eller ens en babypool. Överväg att använda plastmuggar och rätter i stället för papper för att underlätta dina gäster.

• Dekorera din utomhus buffé med enkla naturliga inslag såsom kvistar visas i enkla vaser eller med småsten. Förse gästerna med tomtebloss eller glow sticks för en rolig och festlig touch. Du kunde måla krukor med glöd-in-the-dark färg för en festlig, nyckfull känsla.