mynewspapers.net

Hur du ställer in en stora malar rigg med sugrörFiske efter stora malar är en passionerad strävan för några sportfiskare. Med hjälp av olika beten och riggar, sportfiskare fiskar längs djupa böjar på floder och lake bottnar efter havskatt väger mer än 45,4 kg. En innebär rigg ett gemensamt dricka sugrör som används som en komponent i riggen processen. Viss tid innan fisketuren att göra halm komponenten ofta visar sig värt i längden.

Instruktioner

• Konstruera en slinky stil vikt genom att skära ett sugrör till en längd av 4 till 6 inches med en sax. Skär en 1-fots längd av flätad fiskelina från filler spole och knyta en enkel överhandsknop i ena änden.

• Mata den flätade linjen genom droppen så att den knutna änden är 1/4 tum från halm slutet. Tillämpa varmt lim till slutet av stråna att försegla den öppna stängt och säkra flätade linjen på plats.

• Häll liten diameter split sköt in i halmen. Fyll vikt baserat på personliga preferenser och villkoren för fisket. Försegla den öppna änden av slinky vikt med varmt lim. Dra raden flätad snäva när limmet torkar så inget slack linje är inuti halmen.

• Fäst ett kick den fria änden av flätade linjen sträcker sig från slinky vikt med en säkert knut. Placera swivel fäst 2 till 3 inches över halm slinky vikt. Knyt den fläta linjen till den mindre änden av fäst, lämnar den större öppningen för att säkra att en rigg.

• Skär en 3-fots längd 9.07 kg. test eller tyngre monofilamentgarn fiskelina från en filler spole att fungera som en ledare. Knyt en fat swivel till ena änden av ledare med ett Uni eller liknande knut.

• Fäst halm slinky vikt fat swivel. Öppna fäst knuten på slutet av raden flätad slinky vikt och bifoga det till samma synar att ledaren är ansluten. Stäng och säkra fäst.

• Ta bort proppen från en slip float och skjut flötet på monofilamentgarn ledare. Sätt i proppen att hålla flötet i önskad position. Justera placeringen av flötet vid fiske, om det behövs.

• Fäst en storlek 1/0 eller större cirkel bläckfisk krok till slutet av monofilamentgarn ledare med en Uni Knut eller andra liknande terminal knut.