mynewspapers.net

Hur du ställer in en ostbricka som kommer att glädja alla

Hur du ställer in en ostbricka som kommer att glädja alla


Inrätta en ostbricka som kommer att glädja alla innebär att du måste infoga en ost för alla smaker. Vissa människor gillar enkla smaker och några som skarp, mjuka ostar vädjar till vissa medan andra föredrar företaget. Gästerna kommer att vilja äta ostar med kompletterande livsmedel för att förbättra konsistens och smak. För att inrätta en ostbricka som kommer att glädja alla, bör gäster kunna utforska fet rika ostar eller smaka mindre komplex, känna igen smaker.

Instruktioner

• Välj en mjuk ost, en fast ost, en lagrad ost och en ädelost för att du har ett skiftande smak spektrum. Du kan också hålla din sortiment intressant genom att välja ost som tillverkats av mjölk från en mängd olika djur. Prova på varje ost innan de köper för att kontrollera att det finns en myriad av smaker. Har minst en enkel ost som är bekant för alla.

• Ge ett antal vanliga livsmedel för gäster att sprida ostarna på. Tunt skivad baguette, kommer att kex och breadsticks vara tydligt nog att smaka ost samtidigt som den ger en tillfredsställande textur.

• Ställ in glasburkar eller små skålar av buteljerat kryddor. Frukt, chutney, kryddad senap, honung och bevaras lufttorkad, kanderade eller syltade frukter och grönsaker fungerar bra.

• Separat varje ost på en annan tallrik. Smaka på varje ost igen med bevara eller krydda som du vill använda. Para ihop en ost med en spridning och en mat, pickles, oliver eller fikon att kombinera smaker på ett enkelt och tilltalande sätt. Dock om en ost går bra med endast en knäckt eller breadstick, låta saken bero.

• Märk varje ost att varna gäster på smaker de stöter på. Skriva några ord för att beskriva smak, till exempel stickande, blommor svål, ammoniated eller blåelse. Läs "Ost kännare ordlistan" för rätt ordförråd och betydelser.