mynewspapers.net

Hur du ställer in en medelhavsbuffé tabell

Hur du ställer in en medelhavsbuffé tabell


Ett Medelhavet tema för din nästa middagsbuffé kräver lite planering och förberedelser, men hävdvunna regionala menyn bär universell appeal och är säkert kommer att glädja dina gäster. Ett Medelhavet tema innebär noggrant urval av maträtter att autentiskt representera köket i landet eller regionen val. Utöver menyn kan Medelhavet temat uttryckas genom inredning, stil och färg servis och tabell beläggningar, garnering och hörnstenarna. Skapa en Medelhavet känner hela ätandet och samla områden är viktigt att erfarenheter.

Instruktioner

• Välj ett enda lands mat för en tematisk inriktning eller bredda omfattningen av innehåller rätter över flera nationella rätter. Italienska, spanska, grekiska, turkiska och libanesiska menyer är populära och kombinerar väl med varandra. Planera en medelhavsmeny över flera rätter är möjligt eftersom medelhavsklimatet producerar ingredienser ofta utnyttjas i hela Medelhavsområdet.

• Skapa en atmosfär reflekterande av Medelhavsländerna genom användning av färger specifika för regionen: till exempel rustika röda, terrakotta, värma guld och forest green. Införliva färg genom servis, tabell beläggningar och grupperingar av färska aubergine, hela och skivade citroner, olive grenar, flaskor med olivolja och buntar av druvor.

• Har medelhavstema i hela rummet bufféer samt ätandet och samla områden med strategiskt belägna utskrifter av Medelhavet scener, gobelänger och grupperingar av Medelhavet-färgade accenter.

• Inkluderar populära regionala rätter som koriander pesto, ris med linser, baba ghanoush och tunnbröd. Splurge på en mängd olika ostar att ange tonen för ditt evenemang och ordna i skålar för smulig ost som feta och tallrik för sliceable ost nära bröd.

• Ställ in generös sortiment av färska örter som gräslök, persilja, mynta och basilika i hela buffén, vilket ger färg, smak och intresse till presentationen Medelhavet som levererar de färska gröna som äts vanligtvis med bröd och yoghurt i Medelhavsländerna.

• Beställa mat tallrik och rätter av storlek: varmrätter först, följt av smårätter och grönsaker. Placera alla tillhörande såser och smaktillsatser som yoghurt eller inlagda grönsaker nära deras respektive mat maträtt. Följa upp smårätter med sallader, soppor och bröd.

• Inkluderar färska skurna grönsaker som gurka, fänkål, morot, endiv och paprika i hela buffébord. Ställa in crostini och flatbreads som lavash, focaccia och pita, tillsammans med sorter av hummus, yoghurt och andra traditionella dips och sprider på omkretsen av buffébordet; sådana livsmedel tenderar att resultera i andra eller tredje portioner och bör erbjuda enkel tillgång.

• Ställ in staplade eller förifyllda grupper av ytterligare servering-stora rätter bekvämt nära några sallader eller smårätter som gästerna kan hålla åtskilda från varmrätter och utanför tallriken.