mynewspapers.net

Hur du ställer in en hem Photography Studio

Hur du ställer in en hem Photography Studio


Passionerat intresserad av fotografering skulle älska en hemmastudio. Den goda nyheten är att det inte är så svårt att hantera. Oavsett om du har ett extra rum i ditt hem eller vill ha något som kan tas bort när du är klar, är den enda nackdelen den ursprungliga utgiften.

Instruktioner

• Om permanent eller bärbara, det finns vissa grundläggande behov för alla hemmastudio. Utrustning, bakgrunder och rekvisita är viktigaste utrymme. Att hitta ett område som har åtminstone en åtta-tums tak och minst tio inches från den plats du sätta kameran kan vara ett problem för vissa. Detta är mycket viktigt om du planerar att göra någon form av stående arbete. Ju längre bort kan du sätta kameran från motivet desto bättre. Också - Tänk på att du ska hålla ditt ämne minst tre fot från bakgrunden. Ett alternativ är att tillfälligt konvertera det största rummet i ditt hem. Oavsett din plan, ska dina väggar och tak målas vita. Väggar och tak kommer att ändra färg tonen av allt jobb du gör, medan vita väggar och tak kan du studsa ytterligare ljus på motivet. Du kan också använda en vit vägg som nödvändiga vit bakgrund.

• Bakgrund är också viktiga. Det finns många olika typer, från papper till tunt, i alla olika färger. Personligen föredrar jag en muslin eller trasa bakgrund. Det är enkelt att installera, är svårt att rynka eller riva, och ofta kommer att producera en otrolig effekt på dina foton. Alla kommer att bakgrunder målas i en liknande stil. De kommer att vara lättare i centrum, och färgen kommer att mörkna som det går till slutet. Köpa en bakgrund som är tillräckligt lång för att du ska lägga den på golvet och utöka det minst fem fötter förbi ditt ämne. Placera din stol, pall eller ens motivet på den. De flesta bakgrunder komma med lämpliga står, liksom väskor för transport. Den bästa storleken är vanligen sex till tio fot bred och tio till 20 fot lång. Det finns många bra alternativ på nätet. Du kan göra din egen bakgrund med en stor mängd muslin eller bomullstyg och gratis paint färger. Att hålla på att mitten bör vara lättare än kanterna, helt enkelt sprida ditt fabric ut platt, och start från insidan, svamp måla de färger du har valt. Låt torka om platt.

• Belysning är oerhört viktigt och är ett personligt val för de flesta fotografer. Köpa en ljus uppsättning som kommer att innehålla allt från lampor till mjuka rutor och diffusorer. De flesta lampor är idag lightweight och lätt bärbar. Leta efter något som är justerbar, ger både kontinuerliga och flash utdata och inte överhettas dina frågor. Coola lampor finns nu tillgängliga som är lätta att använda och, i de flesta fall är balanserad för dagsljus. Om köpa en uppsättning lampor är utanför din hjälp, kontakta din lokala specialiserade fotografi butik och fråga om färg balanserad lökar. De är lätt att använda för små projekt och kan placeras i en vanlig armatur.

• Rekvisita är antagligen det lättaste att hitta. Många hem fotografer använder en hög pall och en kort tabell. Sök ditt hem för intressant stolar, kuddar och olika dekorativa objekt som du kan använda i dina bilder. Tabellen är mer för studio eller fortfarande skott. Bygga en mjuk låda att omge tabellen tillåter ljuset att mjukas upp och skuggor att minskas när du fotograferar.

• En av de bästa idéerna på marknaden är den hem studio kit. Det erbjuder lampor, bakgrunder och stativ och fodral, och är ett billigt sätt att komma igång. Online-butiker erbjuder dessa i ett antal olika storlekar som erbjuder extra alternativ som mer än en bakgrund eller extraljus.