mynewspapers.net

Hur du ställer in en gratis webbutik eller auktion med kommissionen

Hur du ställer in en gratis webbutik eller auktion med kommissionen


Online-auktioner är ett välkommet alternativ till varvet försäljning. Du behöver inte oroa sig för vädret slänga saker. Genom att använda online-auktioner för att sälja dina småsaker, kan du nå andra som letar efter vad du har att sälja. Självklart gör det själv och använda en mellanhand som eBay har dess skillnader. De flesta auktionssajter ta provisioner antingen när du lista artikeln eller när det säljer. Det finns en handfull stora märkena auktionswebbplatser där ute som passar in under denna kategori.

Instruktioner

• Skapa ett konto på eBay genom att klicka på knappen "registrera" på huvudsidan. När du har aktiverat ditt konto genom att klicka på länken i din e-post, klickar du på länken "sälja" överst på eBays huvudsidan och logga in med ditt eBay-kontoinformation. Efter undertecknandet i, kommer du bli tillfrågad om ord för att beskriva objektet. eBay kräver en insättning avgift samt en slutliga värdet avgift för alla listor. Dessa avgifter kommer att bero på din lista pris, din meritlista och mängden sista bud på ditt objekt. De kan variera från $.30 till några dollar. Återigen, allt detta beror på dina uppgifter samt din historia.

• Ange en kort beskrivning av den produkt du vill sälja. När du har angett den information som krävs, kommer du att skickas till en identitet bekräftelsesida. Det finns ett fält på den här sidan för en PIN-kod. En PIN-kod är hur eBay länkar ett konto till ditt namn. Detta är nödvändigt för att fortsätta säljarens konto.

• Klicka på "Ring mig nu" eller "Ring mig på två minuter"-knappen. eBay kommer att ringa dig, ställa några frågor och ge dig den PIN-kod via telefon. Hålla detta på en säker plats.

• Informera eBay hur du planerar din säljarens avgiftsbetalning som samt vilken form av betalningar du är villig att acceptera från köpare. Det bästa alternativet för att acceptera betalning på eBay är genom att skapa ett konto hos PayPal. När du har gett dem informationen som krävs, kan du börja lista dina objekt. PayPal är en webbplats som tillåter dig att länka ditt bankkonto till ett virtuellt konto online. Det är en snabbare form av betalning som du slipper vänta på checkar eller kreditkort att rensa. Många webbplatser använder PayPal som betalningsmetod och inte längre acceptera kreditkortsnummer. Du kan ställa in ett PayPal-konto genom att gå till PayPal, att göra ett användarnamn och lösenord som ger all nödvändig information. Denna information inkluderar ditt namn, faktureringsadress samt konto och router siffror för ditt bankkonto. Du hittar numren på undersidan av din kontroller.

• Objekt genom att klicka på länken "sälja" överst på skärmen. Välj en kategori, några sökord och en kort beskrivning att börja. Välj en utropspriset och ett "köpa ut" om du önskar. Du kan också bestämma hur länge auktionen ska pågå från ett par dagar till en månad. Om ditt objekt är ett "bud" objekt, kan du också ange ett pris auktionen måste nå för någon att köpa artikeln. Till exempel, om du vill ha £130 för artikeln, men det sista budet är endast £126, artikeln kommer inte att sälja och du kan lista det igen. Detta är ett svårare sätt att sälja som de flesta köpare undvika sådana auktioner. Det är bäst att lämna budgivningen öppen utan ett önskat slutdatum pris eller att erbjuda en "köpa ut" alternativet.

• Registrera ett konto på Ebid genom att klicka på länken "registrera" högst upp på skärmen. Du måste ge dem ditt namn och adress för att slutföra konto. Detta gör att du kan lägga bud men inte sälja artiklar.

• Gå till inställningarna för ditt konto och klicka på "uppgradera" till göra en säljarens konto. Denna uppgradering kräver kort giltighet, så se till att du har ett kreditkort tillgängliga. Uppgradera avgifter beror på hur länge du hoppas att sälja och vad säljarens konto du väljer. Notering avgifter varierar också beroende på säljarens konto du har öppnat. Det är möjligt att sälja gratis, så välj klokt.

• Start lista objekt när ditt kort har validerats. Du kan lista objekt genom att klicka på knappen "sälja" överst på skärmen. Välj kategorin ditt objekt bästa anfall under, omfattar en kort beskrivning och noteringen pris. Du kan acceptera betalningar från dina köpare men PayPal, PPPay och Google Checkout. Denna information bör göra tillgänglig till Ebid före med ditt första objekt.

• Bläddra till botten av Amazons huvudsidan och klicka på länken "Sälja på Amazon" under rubriken "Göra pengar med oss".

• Välj säljarens konto du vill skapa och fyll i informationen som krävs. Det finns två typer av säljarens konton på Amazon - professionella och personliga. Om du planerar att sälja mindre än 40 artiklar i en månad, är det personliga kontot vad du vill. Avgifter inkluderar, 99 $ per försäljning samt en remiss avgift. Om du säljer mer än så, kräver Amazon £25.90 per månad, inklusive remiss avgifter.

• Välj vilka former av betalning du är villig att acceptera. Detta inkluderar PayPal samt alla större kreditkort. När du är klar du kan börja med dina objekt.