mynewspapers.net

Hur du ställer in en gratis hemsida att sälja produkter

Hur du ställer in en gratis hemsida att sälja produkter


Kanske har du ett stort sortiment av indrivningsbar objekt, eller kanske du är den kreativa typ med mycket hög kvalitet hantverk. Hursomhelst, du kanske att sälja dina produkter online. Det finns flera befintliga webbplatser som ska sälja ditt objekt, är ett annat alternativ att gå in i affärer för dig själv och skapa din egen hemsida. Även om du har ingen Webbplatsdesign erfarenhet, kan du registrera dig gratis med ett webbhotell och enkelt ställa in din egen webbplats att sälja dina produkter.

Instruktioner

• Registrera dig för ett gratis konto med ett webbhotell som Yola, Weebly eller WebStarts, som alla är perfekt för hem företag. Ange ett användarnamn och lösenord för ditt konto, tillsammans med en e-postadress som du behöver använda för att verifiera ditt konto.

• Skriv in ett namn och URL för din webbplats, som inte behöver vara samma. Namnet kommer att visas i din header, som till exempel "Kristy's Klothes för barn," som URL-adressen kommer att adressen till din webbplats och kommer att ingå i en underdomän (dvs "kidsklothes.yola.com").

• Klicka på listrutan kategori och välj en kategori för din webbplats, som bör baseras på typ av produkter du säljer. Den kategori du väljer kommer att hjälpa potentiella kunder hitta din webbplats på sökmotorer, så välj noggrant.

• Klicka på bilderna för mallen att förhandsgranska dem. Välj en mall som återspeglar arten av de produkter du säljer, men det är också lätt att navigera. Du kan ordna om text och bild fält senare, så fokus på att välja en design du gillar.

• Klicka "Sidor" att lägga till eller ta bort sidor från din webbplats. Sidor är det bästa sättet att organisera dina produkter och information. Inkludera en "Om mig/oss" sida så att potentiella kunder kan läsa om dig och din verksamhet och se hur kvalificerad du är att sälja dessa produkter. Lägga till en "Kontakt" sida med en form eller e-postadress för kunder att kontakta dig. Skapa en separat sida för varje produktkategori så kunder lätt kan hitta vad de behöver.

• Dra och släpp de olika fälten eller lådor på mallen i den ordning du vill ha dem på varje sida. Varje fält skall märkas med ett särskilt ändamål, t.ex "text", "bilder", "HTML" eller olika widgets som kalendrarna. Ta bort något du tycker är onödigt.

• Ladda upp så många foton och bilder av dina produkter som möjligt på varje sida. Kunder som handlar på nätet är generellt mer benägna att köpa något de kan se, särskilt om det är begagnade eller hemlagad. Lägga till en bild med beskrivning och pris för varje produkt du säljer.

• Klicka på "Preview" och korrekturläsa och på via din webbplats grundligt. Klicka på "Publicera" när du är redo att börja sälja dina produkter.