mynewspapers.net

Hur du ställer in en fjäderfäfarm

Hur du ställer in en fjäderfäfarm


Om du någonsin drömt om att vakna upp till kråkan av tupp eller att ha färska ägg till frukost, kan sedan du starta din egen fjäderfä gård. Men som alla företag kräver starta en fjäderfäfarm forskning, utrustning och startkapital. Om du bor i en ort eller stad, förordningar kan kräva en annan plats för din fågel gård (och dina grannar kanske inte uppskattar kråkan av tupp så mycket som du).

Instruktioner

• Lär dig allt du kan om kycklingar, inklusive deras kost och husrum krav, livslängder och ägg om information. Hitta information om kycklingarna genom fjäderfä organisationer som The Coop eller online-resurser som en fågel. Dessutom avgöra om ditt mål är att höja kycklingar för kött eller ägg. Det gör en skillnad i typ av rasen du ska köpa. Den mer du vet om kycklingar kommer att se till att du bättre rustad för att hantera problem och hantera din gård.

• Hitta en plats. Vanligtvis är det olagligt att höja husdjur i förorts bostads-områdena, så en plats utanför staden kommer att vara nödvändigt. Bestämma hur stor du vill ha din gård är och hur många kycklingar du planerar att ta upp. En fjäderfäfarm kräver oftast 10 kvadratmeter per fågel. Köp för lite mark, och kycklingarna kommer att hamna olaga intrång i grannens gårdar. Köp för mycket, och lägger till onödiga kostnader för intäkternas. Dock kan köpa en större del av landet du expandera senare.

• Köp hönor och en tupp från en ansedd leverantör för dina fåglar är hälsosamma och väluppfostrade. Det finns flera leverantörer online, även om den bästa metoden är att fråga andra lokala fjäderfän jordbrukare för förslag. Fjäderfäuppfödare kan hittas på lokala jordbrukare marknader eller i kataloger på nätet Magic gula eller genom att kontakta en jordbrukare organisation som jordbrukare i Nordamerika på fna.ca.

• Förvärva fjäderfä gård leveranser. Leveranser är coops, inkubatorer, värmelampor och hönsfoder. Fjäderfä gård leveranser kan köpas från lokala gård utbudet butiker, till exempel Atwoods, eller från välrenommerade online kycklingar leverantörer som McMurray kläckeriet.

• Registrera gård fjäderfä som ett företag. Om du tänker sälja höns, kycklingkött eller ägg, måste fjäderfä gården registreras som ett företag. Kontrollera verksamheten kraven i tillståndet fjäderfä gården ligger. Mer information om hur man registrerar ett företag finns på den amerikanska Small Business Administration på sba.gov.

• Anlita en veterinär att rutinmässigt kontrollera flocken. En veterinär kan hålla flocken frisk så man kan fortsätta att producera kvalitet ägg och kött. En veterinär kan också varna dig för potentiella problem och instruera dig om förebyggande åtgärder för att hålla flocken från att bli sjuk.