mynewspapers.net

Hur du ställer in en choklad fontän

Hur du ställer in en choklad fontän


En choklad fondue fontän tillför ytterligare att fika på en baby eller brudkläder dusch, och barnen älskar det på deras födelsedagar. Hemligheten till en framgångsrik fondue fontän är att ta det lugnt, inte över cook chokladen och hålla eventuella klumpar ur fontänen. Färsk frukt som jordgubbar och äpplen är bra för doppning. Ängel mat kaka är också bra eftersom det inte kommer att falla sönder när doppade. Fontänen cirkulerar och håller den choklad varmt men smälter inte chokladen.

Instruktioner

• Tvätta chokladfondue fontänen. En maskin ska tvättas så snart du är klar med det för att ta bort chokladen. Men fontäner samla damm så ger det en snabb tvätt att ta bort damm. Torr choklad fontänen innan du använder.

• Köpa choklad för choklad fontäner. Den rinner genom maskinen bättre än den fasta chokladkaka. En liten mängd olja eller kakaosmör kan användas om det behövs för bättre flöde. Försök att inte använda mer än 2 msk eftersom det tar bort från smak av choklad.

• Placera fontänen på plats kommer att användas. Det är lättare att inrätta fontänen innan du sätter i choklad.

• Häll choklad callets (choklad för fontänen kommer i små choklad droppar kallas callets) i en mikrovågsugn säker skål. Placera skålen i mikrovågsugn.

• Mikrovågsugn chokladen i 40 sekunder. Ta bort skålen och rör om. Upprepa tills chokladen har smält. Det är lätt för att koka choklad så mikrovågsugn bara tills det har smält. Mikrovågsugn tid varierar enligt hur mycket choklad du smälter. Rör kraftigt innan choklad i fontänen att ta bort eventuella klumpar.

• Häll smält choklad fondue i botten av fontänen. Om det behövs ytterligare choklad, upprepa steg 4 och 5 innan choklad till fontänen.