mynewspapers.net

Hur du ställer in elektriskt häst stängsel

Hur du ställer in elektriskt häst stängsel


Elstängsel är ett säkert, kostnadseffektivt alternativ till traditionella trä eller metall häst stängsel. Elektriska häst stängsel består av inlägg, elstängsel tejp och ett batteri som driver stängslet, som ger en liten chock om hästen kommer i kontakt med staketet. Denna små ryck lär hästen att hålla sig inom gränserna för staketet utan att orsaka skada för djuret.

Instruktioner

• Mät din beräknade staket, om en märkning flagga varje 8 fot som en visuell beskrivning av staketet. Varje märkning flagga designerar placeringen av en staketstolpe längs stängslet linjen.

• Byt ut varje märkning flagga med ett elstängsel inlägg, Hamra det minst 2 fot i marken med en gummiklubba. Elstängsel inlägg är gjorda av lätta glasfiber och lätt kan flyttas om stängslet någonsin behöver flyttas.

• Tillämpa tre jämnt fördelade staket isolatorer till varje inlägg. Skruva fast dem på längst ner, mellan- och toppnivå av staketet. Hästar är stora djur, men en tre-strand elstängsel innehåller även de största hästarna.

• Mata poly staket bandet igenom klippen på inlägg, löpande bandet i en lång strand längs varje uppsättning isolatorer. Hästar ser inte väl, och ljusa färger av poly staket bandet gör stängslet lätt för dem att se.

• Montera staket laddaren till ett hörn Staket inlägg och Anslut tre stycken koppartråd på baksidan av laddning inlägget på sidan av laddaren. Linda den kortaste bit tråd runt den övre bit staket tejp, avsnittet medelstora av ståltråd runt mitten remsan av tejp och längsta kabeln runt nedre delen av staketet. Koppartråden överför elektricitet från laddaren till poly bandet att driva stängslet.

• Anslut laddaren och slå in på den lägsta inställningen. Kontrollera indikatorerna på framsidan av laddaren så att staketet kretsen är komplett, och testa staketet med en elstängsel testare. Om testaren producerar inte en behandling eller visar en svag laddning, aktivera staket laddaren fram till testaren visar en stark elektrisk ström.