mynewspapers.net

Hur du spelar in med Talking Tom

Hur du spelar in med Talking Tom


Talking Tom Cat är en fri app för enheter som kör Googles Android OS och Apples iOS, en av ett växande sortiment av animerade djur och tecken som upprepar vad du säger till dem i en underhållande röst. Tom Cat är underhållande för barn och vuxna i alla åldrar. Han kan vara linjerade, petade och kittlade, och svarar därefter. Appen har en inspelningsfunktionen, att låta användare att göra ett videoklipp av hankatt, som de sedan kan dela på sociala nätverkssajter.

Instruktioner

• Öppna Talking Tom Cat app. På en iPhone eller iPad, Bläddra vänster eller rätt på viktigaste skärmen för att hitta app, och tryck för att öppna den. På en Android-telefon, öppna program-fönstret, bläddra genom listan över program och klicka på Talking Tom Cat.

• Klicka på den runda vita knappen med en videokamera på det längst upp till vänster på skärmen att börja inspelningen.

• Tala med Tom Cat eller knacka på de andra knapparna på skärmen för att skapa din video. Klicka på olika delar av Tom kattens kropp och se hur han reagerar. Ge hankatt mjölk genom att trycka på knappen i nedre vänstra hörnet av skärmen med ett mjölkpaket på den. Knacka på knappen i nederkant högra hörnet av skärmen för att växla knappen mjölk kartong till en tass utskriftsknapp. Klicka här för att göra Tom katt repa skärmen. Du kan betala för att lägga till andra funktioner till app genom att trycka på någon av de andra knapparna på höger sida, klicka "OK" och sedan "köp" för att bekräfta ditt köp.

• Knacka på kameraknappen på den vänstra sidan av skärmen när du är klar spelar in en video. Knacka på din önskad åtgärd från menyn som visas. Alternativen inkluderar spela din video, spara det till ett SD-kort, ladda upp den på Facebook eller YouTube och skicka via e-post.