mynewspapers.net

Hur du spelar in DirectTV till min LaptopDirecTV är en satellit service provider som ger dig tillgång till hundratals kanaler med hjälp av en satellitmottagare. Många av dessa satellitmottagare levereras med en inbyggd digital video recorder. Problemet med detta är du skyldig att hyra ut DVR för en extra månadsavgift. För att undvika detta, kan du spela in TV-innehåll direkt på datorns hårddisk. Du måste bara skaffa ett TV-mottagarkort för den bärbara datorn, som efter köp avgiften, inte kräver någon form av månadsabonnemang.

Instruktioner

• Anslut TV-kort till en av USB-portarna på den bärbara datorn.

• Sätt föraren installationen i skivenheten på datorn. Ögonblickligt laddas guiden installera drivrutinen på skärmen. Lämna installation namn och plats som-är, välj sedan "Install" för att installera drivrutinen på datorn.

• Mata ut CD, och sedan infoga programvara installations-CD och vänta på guiden installera programvara att ladda på skärmen. Acceptera slutanvändaravtalet, lämna installation namn och plats som-är, klicka sedan på "Install" för att installera programmet.

• Anslut koaxialkabeln till port "Ut" på DirecTV satellitmottagare och Anslut den andra änden av kabeln till "In"-port på TV-kort.

• Starta installerad programvara och makt på DirecTV mottagaren. Ändra stationen till det program du vill visa, och klicka sedan på "Record" i programmet. DirecTV innehåll nu börjar att spela in på datorns hårddisk. Klicka på "Stop" när som helst stoppa inspelningsprocessen.