mynewspapers.net

Hur du skriver ut på jutekassar

Hur du skriver ut på jutekassar


Enligt MNC väskor, är Jute väskor gjorda av en anläggning eller växt fiber kallas "Jute" som främst växer i Indien, men vissa växter växer också i Mexiko också. Materialet som kräver mycket lite behandling och är miljövänligt. Det växtmaterial som gör upp påsen är tuff och tålig, så väskan är återanvändbara och det är biologiskt nedbrytbara, så det kommer att bryta när påsen är inte längre nödvändigt. Eftersom dessa påsar är miljövänliga, de gör ett utmärkt återanvändningsbar väska alternativ för någon butik och de ger reklam för butiken eller business. Utmaningen som skrivs ut i kasse av Jute.

Instruktioner

• Förbereda arbetsytan. Lägg ner tidningen så att inte kommer någon bläck spill på golvet. Eftersom utskrift på en kasse av Jute använder en silk screen skrivare, är risken för spill hög.

• Sträcka "skärm" materialet över träram av skrivaren. Den skärmen material som levereras med skrivaren är vanligtvis antingen siden eller polyester. Dra skärmen snäva.

• Spåra designen på tunn plast. Använd en flytande plast beläggningsmaterial som är känsliga för ultraviolett ljus. När spårning är klar, lägga det ultraviolett ljuset över plastmaterialet så att beläggningen kommer att skära design i plasten. Ett annat alternativ för att minska design använder en skalpell eller liknande vass kniv för att skära hål i plasten. Använd annars en plastfolie som redan har en design som skär i den. Placera plast med design på skärmen.

• Placera Jute påsen på en plan yta. Placera skärmen på toppen av Jute väskan så att plasten direkt på påsen och skärmen vänd uppåt.

• Sätta bläck på svampen och Använd svamp för att sprida bläck över skärmen. Bläcket rinner genom skärmen och till plast. Utformningen bildas på Jute påsen av bläck sipprar genom plasten längs snittet design.

• Lager ink färger från lättaste till mörkaste att få olika färgade bläck i tryck. Detta är bara nödvändigt när du använder mer än en färg.

• Tillåt väskan för att torka. Torktiden varierar baserat på mängden bläck som används och storleken på designen på påsen.