mynewspapers.net

Hur du skriver ut från en säker pdf

Hur du skriver ut från en säker pdf


Den främsta orsaken PDF-filerna är låsta är att skydda sitt innehåll från manipulering, ändra och skriva ut. Kanske du bara vill skriva ut PDF-filen att läsa senare utan att stirra på en datorskärm eller tar en tur och vill granska dokumentet under dina resor. Av dessa skäl är inte att manipulera helt enkelt för att läsa, så, det finns ett sätt till un-säker säker PDF fil så du kan skriva ut.

Instruktioner

• Prata med ägaren av dokumentet och få behörighet att ta bort skydd, eller du kan ta en bild av PDF-dokumentet och försöker skriva ut bilden. Detta är inte det bästa valet. Du kanske vill prova att konvertera eller skriv hela säkra PDF-dokumentet i word-formulär, men detta är tidskrävande.

• Ladda upp din låste PDF arkivera online. Finns resurser för mer information. Klicka på knappen Starta nu i det övre vänstra hörnet av sidan.

• Välj "Redigera PDF" och vill använda den som registrerade eller oregistrerade användare. Begränsningen för oregistrerade användare omfattar inte kunna logga in igen och arbeta med PDF eftersom dokumenten inte behålls på deras servrar. Registrera dig för tjänsten är gratis och ger säkert kontotillgång och sparar de filer som du vill låsa upp ett konto du skapar så att du kan visa eller skriva ut senare. Om du inte vill registrera dig på denna tid, klickar du på "Oregistrerad användare."

• Ladda upp säkra PDF-filen du vill skriva ut. En popup-meny kommer att hänvisa dig till Välj filen från din dator, klicka på ladda upp. Du har då en oskyddad PDF-dokument att skriva ut.

• Skriva ut en e-bok gratis program, PDFUnlocker. Denna programvara tar bort begränsningar som läggs till PDF-filer som sedan kan du skriva ut eBook för att användas senare. Ladda ner PDFUnlocker och när hämtningen är klar visas en nyckelikon på skrivbordet.

• Dra säkra PDF-filen till denna ikon. Så fort du gör skärmen flimra, detta är okej det är programvara låsa upp PDF-filen. En annan PDF-fil visas på skrivbordet, detta är oskyddad PDF-dokumentet som du nu kan skriva ut.