mynewspapers.net

Hur du skriver ut foton till en passport storlek

Hur du skriver ut foton till en passport storlek


Få nya passfoton gjort av en professionell fotograf kan vara dyra. Om du är på en budget och vet hur man gör bra användning av bildredigeringsprogram och en hem skrivare, kan du producera kvalitet passfoton som uppfyller officiella normer och krav. Komma ihåg att de krav som foto, inklusive bildstorlek, kan ändra när som helst. Hålla jämna steg med den senaste informationen innan du gör något.

Instruktioner

• Bestäm den storlek som krävs för passfoton. Varje land har sina egna pass Foto krav. För amerikanska pass, måste vara 2 "x 2".

• Ha bilder som är tagna av en kvalificerad fotograf. Kontrollera att fotografen är bekant med passport foto standarder. Ladda upp bilder till din dator.

• Öppna filen pass Foto i ett bildbehandlingsprogram. Markera och kopiera hela bilden.

• Skapa ett nytt tomt dokument. Ange storleken på arbetsytan (dvs papper) till passkrav. Så om kravet är 3,5 cm x 4,5 cm, ange att när du redigerar canvas storleken på filen.

• Klistra in innehållet i Urklipp till det nya dokumentet. Det bör vara ett flytande objekt, separat från duken. Det kommer förmodligen vara alltför stort för att rymmas inom gränsar av det tomma dokumentet.

• Flytta och ändra storlek på objektet tills personens huvud och axlar passar i ramen som krävs. Hänvisa till officiella riktlinjer från en ambassad eller konsulat för rätt dimensioner. Generellt bör du lämna gott om utrymme mellan kronan av huvudet och den övre kanten av bilden, och axlarna skall vara synlig. Gör inte huvudet för stor.

• Spara bilden som ett nytt dokument när du är klar. Om du planerar att redigera filen senare, spara bilden utan "förenkling" bilden (dvs. kombinera objektet med bakgrunden så att den inte kan flyttas längre). Annars kan du koppla objektet och bakgrunden för att göra en enda bild.

• Skapa en annan tomt dokument. Gör det samma storlek som de papper du tänker skriva ut på (t.ex. 8 "x 11"). Kopiera och klistra in så många kopior av passfoto i det som du behöver skriva ut. Använd verktyget justering av din image editor för att justera objekt. Spara när du är klar.

• Se till att skrivaren är inställd att skriva ut den faktiska storleken på dokumentet. Ladda glättat fotopapper till skrivaren. Skriv ut passfoton. Efter utskrift, använda en foto cutter klippa bilder jämnt.