mynewspapers.net

Hur du skriver ut en avrivningsbara kalender

Hur du skriver ut en avrivningsbara kalender


Många webbplatser ge bort olika stilar av printable kalendermallar till sina besökare. Mallar finns för vuxna och barn. Vissa webbplatser kan även anpassa kalendern innan du ladda ner och skriva ut. Du kanske vill använda en utskrivbar avrivningsbara kalender för att undvika att spendera pengar för en professionellt tryckt. Lärare använder ofta utskrivbara kalendrar för att lära eleverna att hantera deras tid och hålla reda på uppdrag.

Instruktioner

• Navigera till CalendarLab.com. Klicka på liggande eller stående layouten av mallen kalender du vill använda.

• Anpassa kalendern. Välj månaden, år och dag i veckan du din kalender att starta på. Kryssrutan "Inkludera semester" om du vill ha semester ska noteras i din kalender. Välj det land där du ska använda det från alternativen i den nedrullningsbara menyn. Välj Letter eller A4-papper. Klicka på knappen "Hämta kalender - Word Format" och not där den är sparad på datorn.

• Öppna den kalenderfil som du just laddat ned. Klicka på fliken "Arkiv" i menyraden i ordbehandlingsprogram som du använde för att öppna filen. Bläddra ner till "Skriv ut" och klicka på.

• Välj skrivaren från popupmenyn som visas. Kontrollera att rätt riktning markeras för typ av kalender du skriver ut. Om inte, ändra den. Till exempel, om du hämtat en kalender med en "liggande", bör "liggande" väljas på din skrivare. Klicka på "Skriv ut".

• Räta bunten med papper på vilken kalendern trycks. Häfta överst på kalendern som slutar och en gång i mitten. Lägga till klistermärken eller andra utsmyckningar, om så önskas. Slå ett hål strax under mitten krampa så du kan hänga den från en krok.