mynewspapers.net

Hur du skickar inbjudningar med sjöstjärnaOm du skickar ut en beach-tema inbjudan, överväga att lägga till lite fantasier och charm genom att fästa en miniatyr sjöstjärna i inbjudan ansiktet eller på kuvertet. Du kan göra detta med bara några enkla material. Typen av sjöstjärnor du använda är upp till dig - en riktig miniatyr sjöstjärna, en sjöstjärna dekal eller en papper sjöstjärna finns alternativ.

Instruktioner

• Infoga en varmt lim sticka på baksidan av din limpistol. Plugga upp pistolen i ett säkert område och placera pistolen på ett papper plattan. Låt limmet att värma upp några minuter.

• Välj sjöstjärnor du vill följa din inbjudan eller kuvert. Det finns en mängd olika sjöstjärnor att välja från, inklusive en miniatyr sjöstjärna, en sjöstjärna klistermärke, en papper sjöstjärna och även en sjöstjärna knappen. Du kan köpa dessa objekt på ett hantverk butik.

• Pressa en prick av lim på baksidan av en miniatyr sjöstjärnor, papper sjöstjärnor eller sjöstjärnor knapp. Tryck på top-mitten av din inbjudan eller på nedre högra hörnet av inbjudan. Vara kreativ med din placering.

• Placera din inbjudan i ett robust kuvert. Ett tjockt kuvert hjälper till att skydda sjöstjärnor från bryta bort inbjudan när det postas. Försegla med en sjöstjärna klistermärke.