mynewspapers.net

Hur du skickar en födelsedagstårta till Storbritannien

Hur du skickar en födelsedagstårta till Storbritannien


När du skickar en kaka utomlands, så kan du göra för en militär familjemedlem stationerade i Storbritannien, exempelvis, robust förpackning och god tårta ingredienser kommer att bidra till att de bakade goda anländer frisk och intakt. Med rätt emballage tekniker och en pålitlig rederiet, sänder en födelsedag tårta kan vara en bit av kakan.

Instruktioner

• Baka en tårta med ingredienser som har en lång hållbarhet. Kakor med frost bryts ner snabbare, medan en ängel eller upside - down cake kan hålla sig fräsch i två eller tre dagar under transporten. Om kakan är för vuxna, fungerar sprit i kaka mix som konserveringsmedel.

• Linda kakan med smörpapper, sedan bubble wrap. Placera den i en låda som inte kommer att kollapsa under 22,7 kg. av vikt. Använda paketera jordnötter, tidning eller andra fyllnadsmedel för att hålla kakan att undvika överdriven växling.

• Skriv en fraktsedel och säkert in på paketet att säkerställa kakan anländer till rätt plats.

• Ta den till en transporttjänst som ska levereras. De huvudsakliga bärarna erbjuder utlandsleverans är United States Postal Service, FedEx, UPS och DHL. För snabb leverans, levereras med nästa dag eller två dagars frakt. Transportföretag erbjuder olika priser och priserna för deras internationella sjöfartstjänster. När du uppmanas berätta bärare expediten ditt objekt är känsliga och ömtåliga. Expediten kommer att göra en notering på paketet.